Ioana și Ilie Năstase nu mai divorțează? Soția tenismenului șochează: „Plâng de bucurie”

Ioana și Ilie Năstase ar putea să renunțe la divorț! Nevasta tenismenului a spus că bărbatul a dat dovadă că s-a schimbat în ultimele 6 luni.

Ioana Năstase a vorbit despre actuala ei relația cu soțul ei, celebrul tenismen Ilie Năstase. Episodul violent prin care a fost nevoită să treacă bruneta în luna ianuarie a acestui an a determinat-o să intenteze procesul de divorț.

Timpul a trecut, iar marele sportiv a început să își schimbe comportamentul față de ea. I-a cerut de nenumărate ori iertare pentru că a bătut-o, iar femeia susține că acum este din nou îndrăgostită de el.

Ioana a declarat că și-ar dori ca Ilie să rămână așa cum este acum. De 6 luni încoace, fostul mare tenismen are un comprtament ireproșabil față de nevastă.

Nu este foarte sigură dacă se va prezenta la procesul de divorț de pe 24 iunie, având în vedere că se înțelege mult mai bine cu el acum.

Ioana Năstase ar putea renunța la divorțul de Ilie
Ioana a vorbit la Teo Show despre căsnicia ei, pusă sub semnul întrebării în ultima vreme. Frumoasa brunetă a lăsat să se înțeleagă că mai degrabă renunță la divorț. Până la acea dată se poate răzgândi, însă.

„Nu a existat zi în care să nu își ceară iertare. Chiar sunt momente în care plâng. Plâng pentru că el mă face să plâng. Plâng și de bucurie.

În ultima perioadă am plâns mai mult de bucurie. Eu întotdeauna fac ceea ce simt. Intuiția mea nu mă păcălește.

Discuții sunt în orice căsnicie. Ceea ce s-a întâmplat în luna ianuarie a fost ceva care m-a depășit. Am simțit că nu pot să fac față. Toți ne dezamăgim mai mult sau mai puțin”, a mărturisit Ioana Năstase în cadrul Teo Show.

Cei doi vor pleca în vacanță la Paris
Întrebată ce anume continuă să o atragă la soțul ei după infernul prin care a trecut în urmă cu 6 luni, aceasta a spus că apreciază umorul în mod special.

Ioana a spus că Ilie este un om extraordinar, doar că are piticii lui pe creier, iar uneori reacționează într-un mod în care nu ar vrea să îl vadă deloc.

Ilie și Ioana se înțeleg atât de bine după împăcare încât în curând vor pleca împreună într-o vacanță la Paris. Soția tenismenului a spus că în continuare mai există mici dispute între ei, dar sunt normale, ca în oricare altă căsnicie.