Viorica de la Clejani, reacție furibundă la adresa jurnaliștilor. A avut o ieșire nervoasă chiar pe stradă: „Pleacă de aici, că-ți dau…”

Viorica de la Clejani a avut o reacție furibundă la adresa jurnaliștilor în urmă cu puțin timp! Artista a avut o ieșire nervoasă chiar în timp ce se afla pe stradă, amenințând și gesticulând.

Cântăreața și-a ieșit din minți după ce a fost întrebată despre scandalul în care a fost implicat fiul ei, Fulgy.

Viorica de la Clejani a avut o nouă reacție acidă la adresa jurnaliștilor. În urmă cu doar câteva minute, atunci când aceștia au întrebat-o despre scandalul în care a fost implicat băiatul ei și al lui Ioniță, artista și-a ieșit din minți, începând să țipe și să amenințe.

Viorica de la Clejani a avut o reacție furibundă la adresa jurnaliștilor, pe stradă
Potrivit Antena 3, Viorica de la Clejani nu s-a mai putut controla și a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor, veniți să-i ceară declarații despre fiul ei. Soția lui Ioniță de la Clejani le-a spus să plece,

gesticulând, susținând că nu vrea să mai vorbească cu ei. Aceasta l-a numit pe jurnalist „nebun”, spunându-i că nu o interesează de el.

„Pleacă de aici, că-ți dau… ! Pleacă de aici, că eu nu mai vreau să vorbesc cu voi! Nu mă interesează de tine, ești nebun?!”, i-a spus Viorica de la Clejani unui jurnalist, țipând.

Nu este pentru prima dată când Viorica de la Clejani procedează astfel cu jurnaliștii. Vedeta a avut o reacție furibundă și anul trecut, după ce fiica ei, Margherita, s-a ales cu permisul suspendat în urma unui accident pe străzile Capitalei.

La acea vreme, Viorica de la Clejani a aruncat cu o sticlă de lapte în jurnalista Antena 3, apoi a început să urle injurii. Ulterior, soția lui Ioniță de la Clejani a ieșit la poartă cu furtunul și a început să stropească cu apă.

Mesajul cântăreței pentru Fulgy, după ce fiul ei a recunoscut că a consumat substanțe interzise
În urmă cu câteva zile, Viorica de la Clejani a atras toată atenția printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, la scurtă vreme după ce fiul ei, Fulgy, a recunoscut că a consumat substanțe interzise.

Cântăreața a susținut că el este puiul ei indiferent de ceea ce se întâmplă și că-l consideră cea mai prețioasă ființă de pe pământ.

Totodată, vedeta a avut câteva cuvinte de spus și la adresa haterilor, transmițându-le următoarele cuvinte: „Fulgy e puiul meu indiferent de ceea ce se întâmplă! Și va rămâne puiul meu până voi închide ochii! Pentru mine fiul este cea mai prețioasă ființă de pe acest pământ. Celor răutăcioși le spun doar atât: Dumnezeu să vă ierte și să vă fie țărâna ușoară, că oricum sunteți vii”, a scris Viorica de la Clejani pe contul ei de Instagram, de curând. scrie spynews.ro