Spune-mi in ce zodie esti, ca sa-ti zic ce sa mananci ca sa slabesti rapid! Iata diete pentru fiecare semn zodiacal!

Pentru fiecare semn din zodiac, exista alimente ajuta la eliminarea rapida a grasimilor si altele care trebuie evitate. Cu toate eforturile, tot n-am scapat de kilogramele in plus. Oare de ce? Poate ca nu am ales alimentatia potrivita. Unii specialisti sustin ca intre zodie si obiceiurile alimentare ar exista unele corelatii. Astfel ca, oricat am incerca sa slabim, daca nu evitam anumite alimente nefavorabile zodiei, eforturile sunt in zadar. Ba chiar rezervele de lipide cresc.

BERBEC

Dieta Atkins este ideala pentru nativii din Berbec. Dieta Atkins este, deseori, descrisa ca fiind perfecta persoanelor active, care obisnuiesc sa faca sport. Insa sportul este departe de a fi o activitate preferata de Berbeci. Dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care dieta Atkins este potrivita pentru Berbeci: aportul ridicat de proteine si cel foarte scazut de carbohidrati o sa-i ajute sa slabeasca mai repede, fara sa fie nevoiti sa suporte senzatia de foame.

TAUR

Taurilor le este potrivita dieta pe baza indicelui glicemic. Fiind niste firi foarte pragmatice, care vor sa stie exact cum functioneaza lucrurilor, analiza tabelului alimentelor in baza indicelui glicemic o sa le ofere si un scop in plus, dincolo de cel de a slabi: acela de a afla noi informatii despre alimentatie. Mai mult, le ofera Taurilor si o libertate de alegere, pentru ca, pana una alta, isi pot asuma de unii singuri sa manance un fruct sau un baton de ciocolata neagra, calculandu-si indicele glicemic, dieta pe baza acestui indice nefiind atat de restrictiva in ceea ce priveste alimentele, caci mai degraba in ceea ce priveste cantitatea.

GEMENI

Dieta Weight Watchers este potrivita nativilor din Gemeni pentru ca, dincolo de restrictiile alimentare care oricum nu le convin sub nicio forma, acest regim alimentar implica socializare cu oamenii care urmeaza aceeasi dieta. Iar factorul uman, comunicarea sunt esentiale pentru Gemeni indiferent ce anume fac!

RAC

Racii sunt aproape incapabili sa aiba grija de ei insisi si cedeaza foarte usor tentatiilor culinare, desi reusesc, in rest, sa manifeste mare grija in ceea ce priveste stilul de viata al persoanelor foarte dragi lor. Din acest motiv, principal intr-o dieta pentru Raci este lipsa oricarei tentatii. Astfel ca frigiderul si bucataria lor trebuie sa fie lipsite de orice fel de tentatii culinare, dieta nutri-sistem fiindu-le potrivita caci implica cumpararea sau comanda doar a anumitor preparate. Este restrictiva, dar utila in cazul Racilor.

LEU

Dieta de sase zile este potrivita Leilor. Ei sunt prea plini de sine si dornici de afirmare incat sa se poate angaja la cure de slabire indelungate. Dieta de sase zile implica un regim alimentar restrictiv din punct de vedere cantativ, pe baza de proteine si continut scazut de carbohidrati, dar intr-a saptea zi permite consumul MODERAT al altor tipuri de alimente dupa care tanjesc Leii. Acestia nu pot fi tinuti in „cusca” de o dieta, iar regimul de slabit de sase zile le ofera acea libertate (de o zi, ce-i drept) pentru buna lor stare de spirit.

FECIOARA

In dieta franceza orice aliment este permis, inclusiv croissantul cu ciocolata. Insa are niste reguli stricte de organizare. Trebuie sa mananci doar alimente de foarte buna calitate si in portii foarte mici, mersul pe jos este obligatoriu la fel ca cele trei mese pe zi la ore fixe. Este insa si dieta potrivita nativilor din Fecioara. De ce? Pentru ca nu este tocmai o „cura de slabire” in adevaratul sens al cuvantului, ci un stil alimentar care poate fi adoptat pe termen lung. Iar Fecioarele tanjesc mai repede dupa schimbare constructiva pe termen lung decat pentru rezultate rapide si ineficiente.

BALANTA

Dieta Zone este potrivita Balantelor. In acesta, poti manca aproape orice dar in cantitati foarte mici. Totusi, sunt excluse din alimentatie sucurile, carnea rosie, pastele, orezul alb si painea alba. In rest, orice e permis in cantitati foarte mici in dieta Zone. Este potrivita nativilor din Balanta pentru ca ii forteaza sa-si caute un echilibru alimentar prin alegerile pe care le fac, atat din perspectiva calitatii produselor, cat si al cantitatii.

SCORPION

Dieta Somona este ideala pentru Scorpioni caci include numeroase alimente preferate, dar presupune si o organizare exceptionala. Dieta Somona implica trei faze, caracterizate prin alimente permise si interzise, iar cele permise trebuie consumate in cantitati foarte mici. Somona este dieta Scorpionilor pentru ca ofera varietate in alegerile alimentare pe parcursul celor trei etape, iar varietatea este esentiala pentru Scorpioni, altfel isi pierd interesul si renunta de indata la regim.

SAGETATORI

Dieta Fat Flush este ideala Sagetatorilor pentru ca dureaza doar doua saptamani si are rezultate rapide, adica exact ce le place nativilor acestei zodii: sa fie eficienti intr-un timp foarte foarte scurt. Mai mult, dieta Fat Flush nu infometeaza organismul si actioneaza si ca un regim de detoxifiere, fiind usor de urmat oricand caci este specializata pe fiecare anotimp in parte.

CAPRICORN

Capricornii au nevoie de o constanta in viata lor, indiferent care este aceasta. In materie de regim alimentar, grepfrutul este perfect. Mai exact, dieta cu grepfrut, care implica mancare a unei cantitati date din acest fruct la fiecare masa o sa ajute nativul din Capricorn sa se mentina pe linia de plutire si sa nu cedeze tentatiilor.

VARSATOR

Dieta cu supa/ciorba de varza este potrivita Varsatorilor. In primul rand, varza este un aliment adorat de nativii acestei zodii, iar in al doilea rand Varsatorii sunt mari amatori de lichide, dupa cum arata si denumirea zodiei.

PESTI

Dieta Bob Greene este potrivita nativilor din Pesti. Este un regim alimentar care dureaza destul de mult caci mai intai vizeaza stabilirea cauzelor clare pentru care individul s-a ingrasat si eliminarea lor in timp. Iar daca Pesti sunt pasionati de ceva este clar despicarea firului in 14 si stabilirea legaturilor cauza-efect!