Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 7 ani. Toma e adorabil!

Toma, fiul adoptat de Horia Brenciu și soția lui a împlinit 7 ani. Pentru a marca evenimentul, cei doi i-au transmis niște mesaje emoționante.

Toma s-a integrat perfect în familia lui Brenciu, iar acesta pare un copil extrem de fericit. De ziua lui, toată lumea l-a răsfățat, dar de departe cel mai emoționantă urare a venide la celebrul artist.

„Toma Brenciu, prințul moștenitor, împlinește astăzi 7 ani. La mulți ani celui mai frumos băiat din lume!”, a scris Horia Brenciu pe Facebook, de ziua de naștere a fiului său.

Fanii au reacționat imediat și s-au îngrămădit să-i facă și ei urări micuțului.

Nici soția cântărețului nu s-a lăsat mai prejos. Alice Dumitrescu Brenciu a postat în mediul online o imagine de actualitate cu fiul ei cel mic și un mesaj. „Privind preocupat spre viitor… La mulți ani celui mai iubit băiat din lume! 7 ani minunați. Te iubesc!”, a notat ea în mediul online.

Horia Brenciu are patru copii: doi sunt ai soţiei sale, Alice, a treia este o fetiţă care este rodul iubirii lui cu Alice, iar al patrulea, e Toma, băiețelul adoptat de bebeluş.

Mama lui Toma Brenciu era minora când a rămas însărcinată
În 2016, Horia și Alice l-au adoptat pe Toma, iar de atunci au simțit că familia lor este acum completă. Micuțul s-a încadrat foarte bine în familia lor. Horia a mărturisit că îl va lăsa să-și cunoască mama biologică

„Toma este băiatul nostru (…). Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice sta cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele“, a declarat fericit Horia Brenciu.

Îndrăgitul artist a dezvăluit într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR1 cum a decis să îl adopte pe Toma și practic cum i-a salvat viața.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, ”Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la ”Profesioniştii”.

Vedeta PRO TV a precizat și cum va proceda în momentul în care copilul va crește și va dori să își cunoască mama biologică.

„Un copil adoptat nu e o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie, îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile. A iubit pe cineva este o responsabilitate. Se poate întâmpla ca Toma, la o anumită vârstă, să vrea să o cunoască. Şi o să fac ceea ce vrea copilul. Când vrea un copil ceva, îl susţin. Dacă e vorba de fericirea copilului… pentru că ea e prioritară”, a spus Horia Brenciu.