Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Ce spune sportivul despre competiția din Republica Dominicană

Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Au trecut aproape două luni de când a ieșit din competiția Survivor România, dar nu regretă deloc acest lucru. Invitat în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Moroșanu a vorbit despre experiența de la Survivor România, dar și pe cine ar vedea câștigător.

Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Ce spune sportivul despre competiția din Republica Dominicană
Cătălin Moroșanu a spus pe cine vede câștigător la Survivor România 2021. Sportivul a stat mai bine de trei luni în competiția Survivor România, experimentând cele mai nebănuite sentimente. Cătălin Moroșanu a oferit detalii surprinzătoare din jungla Dominicană, în podcast-ul lui Măruță. Moroșanu nu s-a ferit să vorbească despre aluziile sexuale făcute de concurenți pe insula dominicană. Fostul kickboxer a declarat că Survivor a fost cea mai grea competiție la care a participat. ”Nu ai chef de femei în junglă, nici să dai cu tunul. La un moment dat dimineața, timp de trei luni, credeam că-mi amorțise. Nu există așa ceva, nu mai există atracție sexuală când tu nu ai ce să mănânci. Nu vedeam sâni, fund, nimic acolo! Nu vreau să mai aud în viața mea de , a fost cel mai greu reality-show din viața mea”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Luptătorul K1 a vorbit și despre un potențial câștigător al emisiunii. Potrivit acestuia, Marius Crăciun ar trebui să câștige marele premiu al competiției, având în vedere că tânărul a concurat cu el la emisiunea „Ferma vedetelor”, de la Pro TV. „Aș vrea să câștige Marius Crăciun! Să mai câștige și ăia buni! Eu eram bătrânul de la Survivor, îmi ziceau tătuțu. Eu, când îmi ieșeam din fire, înjuram. Nu puteam eu, ditamai Moroșanu, să mă duc să-i iau la bătaie pe copiii ăia!”, a mai spus Moroșanu.