Cătălin Moroșanu își dorește să fie din nou tată. Luptătorul și soția lui vor să-și mărească familia: ”Acum e momentul”

Cătălin Moroșanu are planuri mari pentru viitor, iar asta deoarece luptătorul își dorește ca în curând să-și mărească familia. El a mărturisit în cadrul unui podcast ca vrea să fie tată pentru a doua oară.

Cătălin Moroșanu, tată din nou?
Cătălin Moroșanu și soția lui, Georgiana, sunt împreună de 19 ani, iar aceștia au o fetiță de 10 ani, însă luptătorul are planuri mari pentru viitor.

El a mărturisit în cadrul unui podcast de pe YouTube că vrea să fie tată pentru a doua oară, asta deoarece e conștient că fiica lui se va pune la casa ei peste mai mulți ani, iar el va rămâne singur alături de soția sa.

Luptătorul a declarat că venirea pe lume a unui nou membru în familie îl va ajuta pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional asta pentru că mereu familia ia da putere în carieră.

”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună.

Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu pe YouTube.