Un an de la moartea lui Costin Mărculescu! Actorul, uitat de toată lumea! Video

Costin Mărculescu a murit acum un an, iar astăzi a fost făcut parastasul în memoria actorului care, din păcate, a fost uitată de toată lumea.

Toți prietenii l-au uitat pe Costin Mărculescu
Cunoscut în lumea showbiz-ului pentru felul plin de viață în care apărea la mai toate evenimentele mondene, cu chef de distracție, de cântat, Costin Mărculescu s-a stins din viață, acum un an, pe 10 iunie, singur.

Corpul neînsuflețit al actorului a fost descoperit după câteva zile de la deces, Costin Mărculescu murind, din cauza unui infarct, în propria locuință, în momentul în care se pregătea să facă baie.

Acum însă, la un an de la decesul tragic al lui Costin Mărculescu, Mara Bănică și familia actorului, au pregătit parastasul, așa cum se cuvine, creștinește, în memoria actorului.

Surpriza mare a fost însă că la eveniment nu a venit niciunul dintre prietenii cu care, de-a lungul vieții, Costin Mărculescu a chefuit și alături de care era văzut atât de des la diverse evenimente mondene.

Prietenii lui Costin Mărculescu, prea ocupați pentru parastas
”Împreună cu familia lui Costin, i-am chemat pe toți care i-au fost prieteni de-a lungul vieții. Nu a venit nimeni, unii nici nu s-au obosit să răspundă la mesaj, alți au anunțat că au alte angajamente”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Mara Banică.