VESTE TRISTA! Oana Roman, anunţ trist despre mama sa. Momente teribile pentru Mioara Roman

Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale. Mioara Roman, în vârstă de 80 de ani, suferă de la multe afecțiuni, printre care și Parkinson.

Oana Roman, anunţ trist despre mama sa. Vedeta a fost nevoită să se ducă la farmacie să îi ia rețeta de medicamente pentru următoarele două luni și a rămas șocată atunci când a văzut cât de multe sunt.

Oana Roman, anunţ trist despre mama sa

„Am avut o zi plină! Am filmat ore întregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie să îi iau reţeta mamei. Am avut programare. Voiam să vă arăt ceva. O pungă plină de medicamente. Astea îi ajung două luni.

Cred că sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Mioara Roman are 80 de ani şi a fost diagnosticată cu o afecțiune gravă și periculoasă și care îi dă mari bătăi de cap. A fost internată și o perioadă la un centru de recuperare, iar acum a revenit acasă la fiica sa.

„Mama are multe afecţiuni, dacă o vezi nu o recunoşti. La ea îmbătrânirea a fost bruscă. Am vrut să o internez, dar nu am putut din cauza pandemiei. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-şi folosească o mână!

E greu, nu eşti pregătit! Tata ştie, dar ce poate să facă? El m-a sunat foarte mult acum, m-a întrebat dacă vreau să mă ajute. Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viaţa. Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, a povestit, în urmă cu câteva luni, Oana Roman. scrie romaniatv