Smiley, anunț uimitor, la aproape trei luni după ce el și Gina Pistol au devenit părinți: „Mi-au zis prietenii să facem reclamă pentru al doilea copil”

Smiley a făcut un anunț surprinzător, la două luni și jumătate după ce el și Gina Pistol au devenit părinții micuței Josephine.

Cântărețul a spus, în glumă, la o emisiune de televiziune, că prietenii le-au sugerat să înceapă să facă reclamă pentru al doilea copil.

Au trecut două luni și jumătate de când Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară, după ce fosta concurentă de la Chefi la cuțite a născut-o pe superba lor fiică, Josephine. Invitat la o emisiune de televiziune, famiosul cântăreț a spus, printre altele, că prietenii le-au spus, în glumă, să facă reclamă pentru al doilea copil.

Totodată, artistul a vorbit despre cât de implicat este în creșterea micuței, ocupându-se chiar și de schimbatul scutecelor.

Smiley a mai povestit că el și Gina Pistol îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru minunea de copil pe care i l-au dăruit, fiind fascinați de fiecare sunet nou pe care-l scoate.

„Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile.

Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley la o emisiune tv. scrie spynews.ro