Horoscop de weekend 8-9 mai 2021. Sâmbătă va fi cea mai bună zi din această lună pentru fiecare semn zodiacal

Energia stabilizatoare și împământenitoare a sezonului Taur s-a dovedit a fi atât de productivă, încât probabil că te-a făcut să simți că anul tău se îndreaptă în direcția cea bună. Vremea este mai caldă, zilele sunt mai lungi și ai avut timp să îți prioritizezi relațiile personale, eforturile creative și orice proiect pasional pe care l-ai început. Să te ții de lucruri nu este întotdeauna ușor, mai ales că rezultatele imediate nu sunt întotdeauna evidente – dar sezonul Taurului încurajează răbdarea, deoarece roadele muncii tale sunt pe drum. Cea mai bună zi din luna mai 2021 pentru fiecare semn zodiacal pentru a folosi cu adevărat această energie fixă va fi 8 mai, deoarece va promite că ceea ce te-ai străduit să obții va ajunge în sfârșit la apogeu.

Horoscop de weekend – previziuni pentru sâmbătă și duminică
Înainte ca Soarele să se mute în Gemeni, pe 20 mai, Venus în Taur și Jupiter în Vărsător vor intra în cuadratură pe 8 mai, fuzionându-și semnificațiile benefice pentru a-ți oferi o energie abundentă și plăcută. Aspectul de cuadratură este cunoscut în mod obișnuit ca fiind un aspect tensionat în astrologie, dar atunci când sunt implicate două planete benefice, acesta provoacă o tensiune care este plăcută, pozitivă și esențială pentru creștere. Pe măsură ce Venus – planeta unității, a relațiilor și a creativității – și Jupiter – planeta creșterii, a abundenței și a optimismului – se întâlnesc, probabil că vă veți simți îndemnat să vă răsfățați puțin, în special în zona din harta voastră natală care conține Taur și Vărsător. Din moment ce ai muncit din greu în timpul sezonului Taurului pentru a planta niște rădăcini necesare, acesta este momentul perfect pentru a te conecta cu cei dragi pentru a sărbători realizările tale.

Fiecare semn zodiacal va experimenta energia acestui tranzit în moduri diferite pe 8 mai, așa că, dacă vrei să fii luminat, nu căuta mai departe.

♈ BERBEC
2021 este un an în care te dedici exclusiv prietenilor, conexiunilor și prezenței tale online și ai început să înțelegi cu adevărat importanța de a-ți uni forțele cu alte persoane care au aceleași preocupări, în loc să te aventurezi mereu pe cont propriu. Creșterea care a avut loc în ceea ce privește dinamica ta socială va începe să dea roade pe 8 mai, când Venus în Taur călătorește prin a doua ta casă a banilor și a posesiunilor și se află în cuadratură cu Jupiter în Vărsător în a 11-a ta casă a prietenilor. Sunt probabile beneficii financiare prin intermediul conexiunilor tale, dar asigură-te că ești atent la cheltuielile tale. Această energie vă poate îndemna să vă răsfățați prea mult, așa că asigurați-vă că stabiliți niște limite sănătoase.

♉ TAUR
Ți-ai prioritizat cu adevărat viața profesională în ultima vreme, iar munca grea pe care ai depus-o va începe să dea roade în această lună. Pe 8 mai, Jupiter în Vărsător în a 10-a casă a carierei va forma un cuadrat cu Venus în prima casă a sinelui, aducând oportunități personale și profesionale chiar la ușa ta. În timp ce Venus continuă să treacă prin semnul tău de ascensiune, vei descoperi că primești mult mai multă atenție decât de obicei, ceea ce s-ar putea simți puțin copleșitor. Există o mulțime de oportunități noi care ți se prezintă în această lună, dar nu te simți presat să spui da la tot.

♊ GEMENI
Sezonul Taurului te-a determinat să te retragi un pic pentru a te pregăti pentru sezonul tău, dar asta nu înseamnă că nu ai fost productiv. Ai desemnat mult timp pentru practicile tale de sănătate mentală și pentru credințele tale spirituale, iar pe 8 mai, Venus în Taur în casa a 12-a se va confrunta cu Jupiter în Vărsător în casa a 9-a, aducând o tensiune plăcută între dorințele tale de reflecție interioară și credințele tale spirituale. Acesta este un sezon perfect pentru a petrece mai mult timp în meditație, pentru a ține un jurnal de vise sau pentru a te înscrie la acel program de certificare în yoga pe care îl așteptai cu sufletul la gură. Oricum ar fi, această energie este perfectă pentru o anumită creștere spirituală.

♋ RAC
În ultima vreme s-a pus foarte mult accent pe resursele pe care le împărtășești cu ceilalți, iar ca îngrijitor al zodiei, a fost reconfortant pentru tine să fii în sfârșit susținut de către colectiv. Pe 8 mai, Venus în Taur în a 11-a ta casă a prietenilor se va confrunta cu Jupiter în Vărsător în a 8-a ta casă a resurselor partajate, determinând un sprijin din partea prietenilor, a prezenței online sau a publicului tău. Te-ai străduit să faci investiții mai inteligente, iar deciziile pe care le-ai luat anul acesta pentru a te pregăti pentru succes lucrează cu siguranță în favoarea ta. Asigură-te totuși că îți gestionezi cu înțelepciune noile resurse descoperite – nu vrei să rămâi fără ele.

♌ LEU
A șaptea ta casă a relațiilor a primit multă atenție în acest an, iar pe 8 mai vei începe să observi beneficiile cultivării acestor relații în viața ta profesională. Să lucrezi față în față cu ceilalți este ceva ce eviți adesea – ești un lider înnăscut, la urma urmei – dar timpul pe care l-ai petrecut acordând prioritate relațiilor tale esențiale, fie ele romantice sau profesionale, au început să îți susțină eforturile profesionale. Colaborarea artistică cu partenerii este ceva care va da roade în această perioadă, așa că, dacă ai stat pe gânduri cu o potențială idee, 8 mai este momentul să o faci cunoscută public.

♍ FECIOARĂ
În calitate de semn de pământ mutabil, sănătatea și bunăstarea ta sunt întotdeauna o prioritate, dar 2021 ți-a cerut cu adevărat să desemnezi ceva mai mult timp pentru modul în care îți tratezi corpul zilnic. Jupiter în Vărsător se află în a șasea ta casă a sănătății din decembrie, aducând creștere în rutinele și obiceiurile tale zilnice, iar pe 8 mai, Venus în Taur în a noua ta casă a spiritualității te va încuraja să infuzezi unitatea în practicile tale de wellness. Corpul și spiritul tind să se influențeze reciproc, așa că acesta este un memento important pentru a le hrăni și a le satisface pe amândouă. Probabil că veți începe să observați răsplata de a vă prioritiza corpul fizic în jurul acestei date și s-ar putea chiar să vă determine să vă rezervați o escapadă (sigură) pentru vara viitoare.

♎ BALANȚĂ
În ultimele luni ai trecut printr-o perioadă de creativitate, în timp ce Jupiter în Vărsător s-a deplasat prin a cincea ta casă a plăcerii și creativității. Pe 8 mai, Venus în Taur se va intersecta cu Jupiter, determinând mișcările înțelepte de investiții pe care le-ai făcut pentru a susține aceste proiecte creative. Dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a face o mișcare sau pentru a lansa un nou proiect creativ, această zi este perfectă. De asemenea, s-ar putea să vă simțiți înclinat să vă împărtășiți activitățile creative cu alții, ceea ce vă va aduce un sentiment de unitate și de realizare.

♏ SCORPION
În timp ce problemele de acasă și de familie continuă să îți solicite atenția, eforturile tale romantice sunt legate armonios în această lună. Pe măsură ce Venus în Taur în a șaptea ta casă formează un pătrat cu Jupiter în Vărsător în a patra ta casă a casei și a familiei, expansiunea pe care a suportat-o căminul tău va aduce beneficii fiecărei relații din viața ta. Ziua de 8 mai va fi momentul perfect pentru a-ți reuni familia și partenerul sau pentru a găzdui întâlniri sociale la tine acasă sau prin Zoom. Aceste două domenii ale vieții se vor lupta pentru atenția ta în această perioadă, așa că asigură-te că îți echilibrezi cu înțelepciune responsabilitățile legate de familie și de relațiile personale.

♐ SĂGETĂTOR
Te-ai forțat să-ți lărgești orizonturile prin intermediul învățării de lucruri noi. Vei începe să observi beneficiile înțelepciunii tale nou descoperite care se manifestă în responsabilitățile și rutinele tale zilnice pe 8 mai. Atunci când Venus în Taur în a șasea ta casă a diligenței necesare se află în cuadratură cu Jupiter în Vărsător în a treia ta casă a comunicării, s-ar putea să te simți înclinat să faci unele schimbări productive în programul tău de zi cu zi. Fiind o persoană care (în mod surprinzător) beneficiază de rutină, dorința de stabilitate în aceste domenii va începe cu siguranță să se manifeste și să dea roade.

♑ CAPRICORN
Stabilitatea financiară a fost prioritatea ta principală în ultima vreme, iar pe 8 mai vei începe să vezi cu adevărat cum obiceiurile tale sănătoase în materie de bani încep să dea roade. Jupiter în Vărsător se deplasează prin a doua ta casă a banilor și posesiunilor din decembrie, iar de atunci a avut loc o mulțime de creșteri în acest domeniu. Venus în Taur care călătorește prin a cincea ta casă a plăcerii și a expresiei creative va forma un cuadrat cu Jupiter în Vărsător pe 8 mai, ceea ce te va determina să te bucuri de roadele muncii tale. Meritați să vă răsfățați, iar acesta este momentul perfect pentru a face acest lucru. Ai grijă să nu exagerezi totuși – aceste două plasamente pot reprezenta un exces de indulgență dacă nu ești atent.

♒ VĂRSĂTOR
Ca rebel al zodiacului, ești adeptul exprimării individualității tale unice. Jupiter care se mișcă prin prima ta casă a sinelui a accentuat cu adevărat acest lucru în ultima vreme. Pe 8 mai, dorința ta de unitate în familie va începe să se alinieze cu simțul tău de sine. Tradițiile familiei tale se pot simți de multe ori un pic limitative, dar cu Venus care se mișcă prin a patra ta casă a căminului în această perioadă, vei începe să recunoști valorile similare pe care le împărtășești cu familia ta. Această energie este perfectă pentru a petrece timp cu rudele tale, sau chiar pentru a te muta de acasă. Energia ta expansivă dă cu adevărat roade în fiecare casă și dinamică de familie prezentă în viața ta.

♓ PEȘTI
Te-ai confruntat cu o mulțime de creșteri referitoare la practicile tale de sănătate mentală, iar acestea au început cu adevărat să dea roade. Prioritizarea sănătății tale mentale și spirituale se poate simți uneori izolată, dar pe 8 mai, dorința ta de conectare se va alinia cu călătoria interioară în care te-ai angajat. Venus în Taur în a treia ta casă a comunicării va fi în această zi în cuadratură cu Jupiter în Vărsător în a 12-a ta casă, determinându-te să împărtășești experiențele tale personale cu cei din mediul tău apropiat. Ai multe de învățat și de împărtășit cu ceilalți, așa că asigură-te că ai încredere în instinctul tău în această perioadă. Ești echipat pentru a-ți împărtăși experiențele și îi poți ajuta cu adevărat pe alții cu îndrumarea pe care o oferi.