Cerere în căsătorie inedită, la o terasă din Năsăud. Jandarmii au intervenit

Cerere în căsătorie inedită, în Năsăud: viitoarea mireasă și iubitul ei le-au dat mai întâi socoteală jandarmilor.

Tânărul a fost luat pe sus, de la terasă, pentru o așa-zisă percheziție corporală. În buzunar, oamenii legii i-au găsit cutia cu inelul de logodnă.

După o scurtă discuție, în același ton serios, jandarmii i-au comunicat tânărului că intervenția presupune și o percheziție de rutină. În timp ce viitoarea soție privea întreaga scenă înmărmurită, surpriza a venit când agenții au găsit în buzunarul tânărului o cutiuță….suspectă.

Daniel plănuise însă totul. El și Ariana formează un cuplu de peste trei ani și a vrut să o ceară…într-un mod mai puțin convențional.

Daniel Ani: „M-am gândit la jandarmeria română, să fie ceva special, am apelat la ei și au răspuns afirmativ. Am luat legătura cu ei și am făcut toți un plan.

Și au respectat planul?

– Chiar au respectat. Chiar am vrut să fie ceva real.”

Ariana Mihali: „Pur și simplu am rămas șocată pentru că îl știam băiat cuminte, de casă, să nu facă prostii și am rămas foarte surprinsă de acest gest, bineînțeles că m-am speriat foarte tare. Ulterior când a scos cutiuța pur și simplu am rămas fară niciun glas”.

Georgeta Cășvan, purt. cuvânt Jandarmeria Bistriță-Năsăud: „Jandarmii au devenit complicii tânărului care ne-a semnalat în urmă cu câteva zile dorința de a-i face o surpriză iubitei sale. Am dorit să arătăm că și în spatele uniformei se află tot oameni.”

După ce și-a revenit în fire, Ariana a spus un DA hotărât viitorului soț, bineînțeles, în prezența jandarmilor.