Un bărbat din Botoșani a fost înjunghiat de soție, după ce i-a reproșat că nu știe să facă sarmale! Femeia a fost internată la Psihiatrie

Un bărbat din Botoșani a fost înjunghiat chiar de soția sa în Sâmbăta Mare, după ce acesta i-a reproșat partenerei de viață că nu știe să facă sarmale. Reacția femeii a fost una șocantă și a fost internată la Psihiatrie.

Un bărbat din comuna Albești, județul Botoșani a trăit clipe de coșmar alături de soția sa, după ce l-a înjunghiat chiar în Sâmbătă Mare. În timp ce femeia se pregătea pentru sărbătorile de Paște și înfășura sarmale, partenerul ei de viață i-a reproșat că nu știe să le facă așa cum trebuie. Într-un acces de furie, femeia de 55 de ani a luat un cuțit și și-a înjunghiat soțul în stomac.

Bărbat înjunghiat, după ce și-a acuzat soția că nu face sarmale bune
În momentul în care s-au petrecut scenele de groază, bărbatul ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice, iar femeia susține că „exasperată de agresiunile la care a fost supusă de-a lungul anilor, şi-a ieşit din fire”. Ba mai mult, scandalul nu s-a oprit aici. Ulterior cei doi soți au început să se certe și mai tare, fiind nevoie ca fiul lor de 33 de ani să intervină. La un moment dat, acesta a observat că tatăl lui sângerează puternic și a sunat la 112.