Horoscop Cristina Demetrescu pentru restul anului 2021 pentru fiecare zodie. Cine are noroc cu carul

Horoscop Cristina Demetrescu pentru anul 2021, zodie cu zodie
Taurii au o stare de indispoziție din cauza planetelor proaste care îi vor însoți în perioada următoare. Cu toate acestea, au un an bun din punct de vedere financiar. Saturn le cere însă mai multă pregătire și trebuie să speculeze toate oportunitățile, mai ales cei tineri care acum ies de pe băncile școlii.

Gemenii au un an excepțional. Ține foarte mult de ei ce fac de acum înainte, iar intrarea planetelor în Vărsător îi ajută. Vor afla ce vor de la viață, iar dualitatea lor nu e tocmai întâmplătoare.

Racii trebuie să fie atenți la axa sănătății. Se pot trezi cu acumulări ale blocajelor trecutului. Racul intră în transformări majore. Pe Rac nu îl ajută nimeni, ci se ajută singur. Se și spune că are al șaselea simț, iar el are un simț specific.

Balanțele au un an bun profesional
Leii termină o relație și încep una nouă. Nu se mai simt bine să fie conduși, iar cei care ajung la o anumită vârstă trebuie să petreacă mult timp pentru a fi cât mai creativi.

Fecioarele muncesc prea mult și ignoră relațiile personale. Ele au karma de ignoranță. Destinul lor este totuși culminant pe zona carierei, putere, aspirații. Destinul vine și le pune pe tavă rezultatul și reușita și nu mai fac nimic.

Balanțele vor avea un an bun profesional. Învață mult, se pregătesc în anumite domenii și își vor exprima mai bine creativitatea.

Scorpionii sunt concentrați mai ales pe problemele domestiece. Vând, se mută, cumpără, închiriază și dacă fac aceste schimbări trebuie să se ocupe de chestiunile domestice în mod natural. Își creează un grup, chiar în familie, și își fixează anumite idealuri.

Săgetătorii sunt într-un punct de cotitură profesională. Au planul comunicării unul bun, căci planetele sociale intră în Vărsător. Planetele sunt pe zona de educație, de învățare. Pot face cursuri chiar online.

Capricornii își vor putea schimba casa și trebuie să învețe să facă bani. Au fost multe schimbări în viața lor în ultimii ani. Au avut trei ani foarte dificili cu Saturn. Când Saturn iese din Capricorn vor simți că s-a dat jos un elefant de pe umerii lor.

Vărsătorii au un an bun pentru iubite. Trebuie să nu mai trăiască după ureche, să nu mai ignore anumite lucruri. Jupiter le aduce oportunități, dar pot avea tendința de a le risipi.

Peștii trebuie să își găsească identitatea în anul 2021. Trebuie să gândească de mai multe ori un lucru în 2021 și să fie atenți unde se mută, pentru că au destinul pe zona casei. Să fie atenți la documente.

Previziunile Cristinei Demetrescu au fost făcute la Antena 3, în emisiunea Voi cu Voicu.