Alina și Ilan Laufer nu-și vor boteza copiii. De ce au luat această decizie

Alina și Ilan Laufer trăiesc cele mai fericite clipe alături de cei doi copii ai lor. Gemenii s-au născut prematur, dar deznodământul a fost unul fericit și micuții s-au recuperat bine. Acum, Alina Laufer a dezvăluit că nu vor face un botez, dar așteaptă să poată face circumcizia fiului lor, totul datorită religiei, pentru că ei sunt evrei.

Alina Laufer a intrat în direct la Exclusiv VIP, emisiune realizată de Cristi Brancu, la Prima TV. Alina și Ilan Laufer trec prin cele mai fericite clipe din viața lor, după ce au așteptat 9 ani pentru a avea copii împreună.

Gemenii s-au născut prematur, dar acum sunt bine și înconjurați de foarte multă iubire din partea părinților lor. Alina Laufer a vorbit despre mai multe aspecte din viața lor de părinți, printre care și despre botez.

Nu vom face botez, la evrei nu există acest obicei. Există tăierea împrejur pe care trebuie s-o facem pentru cel mic. Adică circumcizia pe care noi nu am făcut-o pentru că a fost mult prea mititel și nu am avut voie. Este ceva neobișnuit, toată lumea ne întreabă când o să fie botezul, iar noi nu avem. Oricum, acum nici nu ptea să facem vreo mare petrecere. O să facem însă un party cu prietenii și familia cand scăpăm de pandemie‘, a spus Alina la Exclusiv VIP, emisiunea realizată de Cristi Brancu, la Prima TV.