Victor Socaciu, revenire spectaculoasă după infecția cu noul virus

Victor Socaciu și-a revenit spectaculos, după ce a ajuns în stare gravă la spital, fiind infectat cu noul coronavirus. Pentru a arăta fanilor că se simte mai bine, el a ales să cânte la chitară, „de undeva, de lângă Marea Neagră”.

„Dragi prieteni, vă salut. Vă salut din plină convalescență, cu o voce de convalescență, dar m-am gândit că un cântec viu, proaspăt, ar putea să fie interesant pentru noi toți, mai ales că am trecut împreună printr-o Săptămână a Patimilor și, iată, ne aflăm într-o săptămână a luminii. Pentru voi toți, un cântecel.”, a spus Victor Socaciu, într-un videoclip postat pe contul său de Facebook.

Victor Socaciu a fost infectat cu noul coronavirus
Victor Socaciu a avut COVID-19. În data de 11 aprilie 2021, interpretul de muzică folk, Victor Socaciu, a fost internat de urgență, din cauza infecției cu noul coronavirus. Starea acestuia a fost una gravă, fiindu-i afectați ambii plămâni.

Victor Socaciu are mai multe probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit în urmă cu mai bine de zece ani o intervenție de transplant de rinichi.

Înainte de a fi internat, artistul ar fi organizat un festival de muzică folk, iar în sala respectivă s-au aflat 20 de persoane. În ciuda respectării tuturor măsurilor de limitare a răspândirii noului coronavirus, Victor Socaciu a fost testat pozitiv.