Mirela Vaida și-a postat diploma de BAC pe rețelele de socializare! Cu ce note se mândrește prezentatoarea TV

Mirela Vaida le-a făcut o supriză fanilor și a postat pe rețelele de socializare diploma de BAC. Iată cu ce note se mândrește prezentatoarea de la Acces Direct!

Mirela Vaida și-a postat diploma de BAC pe rețelele de socializare
Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV și este foarte îndrăgită și iubită de telespectatori. Deși este foarte cunoscută de pe micile ecrana, puțini sunt cei care știu cum era vedeta în perioada adolecenței și mai ales cum sa descucat aceasta la școală.

Pentru că este transparentă și vrea care fanii ei să o cunoască mai bine, Mirela Vaida a făcut publică, de curând, o imagine cu diploma ei de BAC în care le-a prezentat admiratorilor ce note a luat la examenul maturității.

După ce astăzi s-au afișat rezultatele la Bacalaureat, Mirela Vaida s-a gândit să le facă o surpriză tuturor și a postat pe contul de Instagram diploma de la BAC! Frumoasa blondină se mândrește cu note mari la disciplinele obligatorii: 9,90 română, 9,20 matematică și 9,15 Informatică. În plus, postarea inedită a venit însoțită de un mesaj emoționant. Vedeta și-a amintit de perioada Bacalaureatului și le-a povestit tuturor despre momentul în care a mers să-și vadă notele la avizier.

”Bacalaureatul, în vremea mea, era, cred, mai dur ca acum! Și avizierul cu notele și numele afișate era “neiertator”! Am avut noroc de profesori severi care m-au pus cu burta pe carte! Și cărora le mulțumesc azi! Dau timpul înapoi cu 19 ani!! Și aș lua-o de la capăt, fără să schimb nimic!”, a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.

Mai mult, cunoscuta prezentatoare TV a obținut media finală ca cea a lui Selly! Ce să mai, Mirela Vaida, exemplu demn de urmat pentru toate generațiile!

”Acum am aflat ca am aceeasi medie ca a vloggerului Selly! Chiar m-au napadit amintirile! Multumesc doamnei diriginte Belta Magda!!”, a adăugat ea.