Sora “faimosului” Culiță Sterp de la Survivor, Ileana, a născut: „A fost o noapte plină de dureri…”

Familia lui Culiță Sterp s-a mărit. Sora Faimosului, Ileana Sterp, a devenit mamă pentru prima dată.

Bucurie imensă în familia lui Culiță Sterp! Sora Faimosului de la Războinici, Ileana, a devenit mamă în urmă cu câteva ore!

Frumoasa tânără și soțul său sunt cei mai fericiți părinți, după ce a venit pe lume fetița pe care au așteptat-o timp de 9 luni.

Ileana Sterp a devenit mamă sâmbătă dimineață, după ce a ajuns la spital cu contracții puternice. Tânăra a ales să nască natural și, după mai multe ore de travaliu, a dat vestea cea mare:

„Am născut natural o fetiță de 4 kilograme 200.Cum vă spuneam, a fost o noapte foarte grea, plină de dureri. Simțeam la un moment dat că nu mai pot, dar știam că Dumnezeu mă ajută să mai pot un pic. Iar când m-au pus pe masă să nasc, a fost foarte greu, strigam și zbieram încontinuu că nu mai pot, dar Dumnezeu a fost acolo lângă mine și m-a ajutat să duc la capăt. Suntem bine, mulțumim din toată inima, mulțumim pentru grij și pentru mesaje. Nu mai știu ce să mai zic”, a spus Ileana, vizibil emoționată și fericită pentru că a devenit mămică.

Mama Faimosului, mama Geta, a recunoscut că îi este foarte greu să-și vadă copilul în situații atât de grele impuse la Survivor România, însă își dorește ca fiul ei să vină acasă sănătos.

„Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta.Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos.

Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela. Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors.

Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii. Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă”, a dezvăluit mama Geta cu ochii în lacrimi.

Iubita lui Culiță Sterp urmează să nască în curând
De asemenea, și iubita lui Culiță Sterp urmează să devină mămică peste numai câteva săptămâni. Daniela Iliescu și Culiță Sterp vor deveni părinți de băiețel și așteaptă cu mare emoție ziua cea mare, în care își vor strânge bebelușul îm brațe. scrie kfetele.ro