Horoscop lunar mai 2021. Care sunt cele 4 zodii cărora li se schimbă viața

Horoscopul lunii mai pentru toate zodiile. Vezi ce te așteaptă în a cincea lună din an. Iată care sunt principalele previziuni pentru fiecare în parte!

Horoscop lunar mai 2021
♈ BERBEC
O oportunitate bruscă vă poate afecta semnificativ viața. Horoscopul tău lunar indică un noroc ieșit din comun sau o schimbare în bine a norocului. Situațiile confuze, chiar deconcertante, în care te-ai simțit prins în capcană, se pot schimba brusc. Influența lunară a Cosmosului vă ajută să ieșiți din situații nebuloase și să vă faceți viața să meargă din nou înainte. Dacă ai nevoie de libertate, acest aspect ar trebui să ți-o ofere. Fiți gata să acționați dacă se deschide o oportunitate neașteptată. Probabil că va cere o evaluare și o decizie rapidă, deoarece oportunitatea s-ar putea să nu fie acolo pentru mult timp. Nu vă asumați, totuși, riscuri nebunești doar pentru că există o oportunitate.

♉ TAUR
Vă apropiați de una dintre cele mai profunde perioade ale anului . Mai 2021 este o perioadă puternică și intensă, reprezentând un „portal” prin care puteți trece acum. Problemele legate de bani, dragoste și încredere sunt probabile acum. Sentimentele se inundă la suprafață. Binecuvântați vechiul. Îmbrățișați noul. Ieșiți dintr-o situație neplăcută folosindu-vă voința pentru a o face să se întâmple. Folosiți intensitatea acestei perioade pentru a vă angaja în practici spirituale, cum ar fi procesele șamanice, terapia, lojile de sudoare, căutările de viziune etc.

♊ GEMENI
Gemeni, ar trebui să vă bucurați de luna mai. Sunteți pe val din punct de vedere intelectual, deoarece Venus în Gemeni vă înviorează mintea, aducând un nou sentiment de entuziasm intelectual. Adunarea de noi date și informații pregătește terenul pentru o descoperire acum. Sunteți capabil să gândiți soluții noi la probleme vechi. Nu irosiți acest timp fiind rigid sau condiționat de mentalități vechi. Încercați spontaneitatea pură, deoarece începeți într-o direcție și ajungeți undeva complet diferit. Lasă-ți timp pentru experiențe noi care îți revitalizează viața.

♋ RAC
Metafora grădinii este o reprezentare exactă a vieții tale acum. Care este motivul? Luna mai, cu tranzitul Soarelui în Taur, vă permite să vă simțiți conectați la viața dvs. prin intermediul pământului, a numeroaselor sale stări, a anotimpurilor. Puteți atinge din nou ceea ce este esențial. Acest lucru este mai ales în apropierea eclipsei de Lună din 26 mai. Este timpul să dați o formă mai structurală grădinii (sau vieții) voastre, să dezmierdați și să plantați. Lucrați pentru a da vieții dvs. mai multă definiție. Scapă de lucrurile de care nu mai ai nevoie. Stabiliți noi moduri de a face lucrurile. Petreceți timp în natură. Plimbați-vă în pădure.

♌ LEU
Țineți detectorul de „tauri” în funcțiune luna aceasta, deoarece planetele vă provoacă, mai ales pe cei născuți în prima săptămână din august. Este posibil să intrați în contact cu cei care vor să profite de voi, să vă seducă sau să vă convingă să faceți ceva ce nu este bun pentru voi. Circumstanțele devin nebuloase, confuze sau primești mesaje contradictorii. Fiți atenți la personaje dubioase sau la situații care vi se par ciudate. Evitați consumul de droguri, deoarece buna judecată are de suferit și vă poate duce într-o situație neplăcută. Ține-ți sub control bravura de Leu, deoarece poți face o impresie proastă acum.

♍ FECIOARA
Rezistă să te lași atras în propriul gunoi mental. Acest sfat este valabil mai ales pentru cei născuți în prima săptămână din septembrie. Ești predispus să te lași absorbit în scenariile tale de îngrijorare cronică, să te simți copleșit de mult prea multe detalii și să reacționezi brusc sau critic. Nu trebuie să faceți totul astăzi. Încetinește și respiră. Faceți câte un pas pe rând. Ocupă-te metodic de afaceri, concentrează-te pe singura sarcină pe care o ai la îndemână și lasă viitorul să aibă grijă de el însuși.

♎ BALANȚĂ
Ceea ce se întâmplă, se întoarce este o descriere potrivită a vieții tale amoroase acum. Din 18 mai până în 29 iunie este momentul perfect pentru a înțelege mai clar viața ta amoroasă actuală, luându-ți timp pentru a trece în revistă istoria ta amoroasă din trecut. Ori, acțiunile din trecut se întorc acasă pentru a se întoarce. Probleme și modele vechi de dragoste ies din nou la suprafață. Iubiții din trecut pot să reapară, mai ales cei cu care ai treburi neterminate. Privește la viața ta amoroasă din trecut pentru a te ajuta să înțelegi relațiile de acum. Reevaluați relațiile semnificative actuale.

♏ SCORPION
Scorpionii înoată în ape turbulente acum, când eclipsa de Lună îți agită Soarele pe 26 mai. Probleme importante din viață se pun în discuție, cu tensiuni la cote maxime. Ce probleme s-au manifestat la ultima eclipsă de Lună ? Ele reapar, mai ales dacă au fost ignorate în toamnă. Să sperăm că nu veți fi prea dificile sau distructiv de dramatice. Înfruntați ceea ce vine cu onestitate și compasiune. Înmuiați-vă mai degrabă decât să vă înăspriți. Fiți dispuși să iertați și să fiți iertați. Simplificați mai degrabă decât să complicați.

Vezi și: 4 zodii care au o primăvară de excepție. Până la finalul lunii mai, dau lovitura!

♐ SĂGETĂTOR
Sunt posibile viziuni ale viitorului tău din propria ta îndrumare interioară. Lecturile de astrologie, tarot sau chiromanție pot fi de o acuratețe nebănuită. Faceți-vă acum horoscopul de către un profesionist competent. Sunt șanse ca o consultație să fie extrem de utilă și afirmativă. Dacă faci parte dintr-o stirpe spirituală sau îți dorești să fii, acesta este momentul să ceri profesorilor, mentorilor și ghizilor inițieri spirituale sau să fii învățat tehnici mistice.

♑ CAPRICORN
Capricornii iubesc ordinea și sentimentul de ușurare atunci când totul este la locul lui. Toți Capricornii, dar mai ales cei născuți în prima săptămână din ianuarie, beneficiază acum de ordine și de o forță reînnoită în viața ta. Începutul lunii mai este unul dintre cele mai bune momente pentru a-ți sorta lucrurile și a scăpa de tot ce poți. Descărcați-vă de sarcini prin curățenia de primăvară. Sortați patru grămezi: cele care se păstrează, cele care pot fi păstrate, cele care pot fi păstrate, cele care sunt utile și cele care se dau la gunoi. Faceți loc în exterior pentru a permite un nou spațiu în interior. Apoi priviți cum noul intră în viața voastră.

♒ VĂRSĂTOR
Aveți grijă să nu pariați pe calul greșit în luna mai. Evitați orice noi oferte „prea bune pentru a fi adevărate” în această perioadă, mai ales dacă cineva pare „dubios”. Evitați să vă dedicați timpul și energia unei nave care se clatină, de exemplu, o companie care nu poate fi salvată. Sau este cunoscută pentru că profită de angajați. Fiți sceptici în privința potențialilor angajatori care vă prezintă ca fiind „exact ceea ce au nevoie” sau care vă flatează să acceptați oferta. Obțineți lucrurile în scris, în special avantajele promise. Evitați să vă supuneți la eforturi inutile pentru că acum sunteți mai ușor de epuizat, mai ales cei născuți în prima săptămână din februarie.

♓ PEȘTI
Mai 2021 este o perioadă în care trebuie să fii prudent cu deciziile importante, mai ales la jumătatea lunii. Ești mai vulnerabil și mai credul, așa că poți fi păcălit, lingușit sau poți profita de tine acum. Ferește-te de povestea cu ghinionul sau de cineva care apelează la compasiunea ta. Fii cât de sincer poți. Stai departe de cei co-dependenți sau de cei care nu sunt de încredere. Acordă-ți timp pentru a cunoaște pe oricine întâlnești pentru prima dată în această lună. Ai încredere în intuiția ta dacă simți un semnal de alarmă. Folosiți-vă discriminarea.