Ce nu suportă lumea la tine în funcție de ZODIE

Ce te face ENERVANT și nu suportă ceilalți la tine

Berbec

Eşti o persoană de cuvânt şi ce spui, aia faci. Critici mult, dar când vine vorba despre greşelile tale, nu recunoşti nimic. Ai un egoism pronunţat şi asta se vede cel mai bine atunci când cineva te supără cu adevărat. Tinzi să apelezi la alţii doar atunci când ai nevoie de ceva, iar acest lucru este destul de enervant. Eşti schimbător, însă doar în sensul rău. De la needucare la indiferenţă totală. Impulsivitatea te caracterizează cel mai bine.

Taur

Îţi schimbi stările de la un moment la altul şi nu înveţi nimic din ce ţi se întâmplă. Egoismul tău este foarte enervant pentru cei din jurul tău. Vrei toată atenţia asupra ta. Când vine vorba de lucruri materiale, ai vrea să primeşti cele mai frumoase şi extravagante lucruri. Problema este că nu-ţi place să şi oferi ceea ce primeşti. Şi încă un lucru deranjant pentru alţii ar fi faptul că tot amâni să faci ceva. Laşi treburile de pe o zi pe alta ceea ce nu este ok deloc.

Gemeni

Cea mai mare problemă a ta este că îţi place foarte mult să bârfeşti şi să faci din ţânţar armăsar. Ţi se pare că este inadmisibil să treci prin ce treci tu. Te pricepi să manipulezi oameni şi să te pefaci. Foloseşti asta deseori. Nu îţi place să-ţi dai cu părerea sau să fii tu cel care organizează ceva. Cauţi atenţie şi afecţiune şi nu-ţi pasă când cineva iese rănit din cauza ta.

Rac

Simţi totul foarte profund, dar te şi văicăreşti la fiecare pas. Un cuvânt spus greşit şi o întreagă scenă a început. Cel mai enervant lucru la tine este atunci când vorbeşti despre bani ca şi cum nu ai avea. Tu, de fapt, ai, dar nu-ţi place să-i cheltui. Preferi să-i strângi. Pe lângă astea, te caracterizează şi lenea care îţi provoacă stări de “Am nevoie de o pauză!” odată la 15 minute.

Leu

Ai impresia ca totul ţi se cuvine şi că tu ai dreptate mereu. Gândesşte-te la faptul că nu poţi avea mereu dreptate şi trebuie să asculţi şi opinia altora. Crezi că eşti cu totul şi cu totul special şi meriţi să fii pus pe un piedestal. Problema ta nu este că nu cheltui bani. Cheltui destul. Problema este că îi cheltui pe lucruri pe care le crezi la modă, dar de fapt nu sunt cele mai potrivite pentru tine.

Fecioară

Eşti foarte cicălitoare, iar oamenii fac lucrurile pe care le ceri doar ca să nu-ţi mai audă glasul. Vrei totul perfect, critici foarte mult, dar nici tu nu eşti perfectă. Niciodată nu eşti mulţumită.

Balanţă

Lumea nu se învârte în jurul tău. Îţi place să minţi ca să ieşi în avantaj sau să apşanezi un conflict în care eşti implicate. Nu ştii să ascunzi asta foarte bine. Oamenii deja ţi-au dat seama când nu mai eşti tu, cea autentică. Ai talentul de a manipula oameni într-un mod delicat şi fără ca cineva să observe. Caracteristică potrivită unei balanţe, echilibrezi fiecare situaţie, cu avantaje şi dezavantaje.

Scorpion

Cea mai enervantă caracteristică a ta? Gelozia. Posesivitatea are şi ea locul ei. Ca să obţii ce îţi doreşti, faci orice şi nu te interesează de alţii. Îţi place să te răzbuni şi o faci astfel încât toată lumea să sufere.În cele din urmă, se va întoarce la tine. De asemenea, eşti şi genul de persoană căreia îi place să fie totul pus la punct.

Săgetător

Oamenii nu suportă la tine mândria cu care defilezi şi cu care spui că tu eşti bun la toate. Ţipi, urli şi te înfurii dacă cumva ceva nu iese bine. Ideile inteligente împrumutate le îmbraci foarte frumos şi defilezi cu ele ca să se creadă că sunt ale tale de fapt. Îţi place aventura, dar, în acelaşi timp, răneşti oamenii din jurul tău.

Capricorn

Defectul tău este că ai toane de depresie şi nu-ţi place ca cineva să te contrazică. Eşti ambiţios, nimic de zis, însă vrei totul sau nimic. Egoismul te aduce până în punctul în care chiar trădezi.

Vărsător

Uneori, eşti foarte detaşat de lumea reală. Când ai un scop, nu-ţi stă nimic în cale. Nici familie, nici lege. Sunt caracteristici destul de enervante pentru cei din jurul tău. Nu-ţi place să stai între oameni şi ai face orice gest încât oamenii să te creadă diferit. Nostalgia este la ea acasă la tine în suflet, îţi place să-ţi faci planuri de viitor şi să cercetezi motivul fiecărei întâmplări.

Peşti

Nu-ţi place să te complici cu conflictele chiar dacă a pornit totul de la tine. Nu ai tragere de inimă să faci ceva practic, să ai activitate, iar asta îndepărtează oamenii de lângă tine. Eşti foarte sociabil, dar nu ai încredere în tine. Asta înseamnă că eşti veşnic nemulţumit de propria viaţă.