Topul ZODIILOR care au o minte GENIALĂ! Tu faci parte dintre ele?

După cum bine știi, un geniu este cineva care poate obține un scor egal sau mai mare de 98 la un test IQ sau la orice alt test standardizat de inteligență. Totuși, acești oameni nu numai că se evidențiază în acest domeniu: ai putea fi un geniu creativ, ceea ce înseamnă că creierul tău va putea găsi soluții care nu sunt la fel de evidente pentru ceilalți oameni.

De fapt, există multe tipuri de trăsături de personalitate pe care genii le au. În primul rând, ei sunt foarte adaptabili; Când se află în afara zonei lor de confort, nu se tem să se confrunte cu tot ceea ce implică acest lucru. Ei sunt flexibili și se pot obișnui cu ușurință cu situația sau cu mediul. Geniile nu trebuie să fie în jurul altor persoane pentru a se simți bine , deoarece se bucură de propria lor companie și, în general, sunt bucuroși să se concentreze pe un proiect personal sau rezolvarea problemelor. Nu trebuie să fii un “tocilar” pentru a fi un geniu, trebuie doar să iesi în evidență pentru inteligența ta și să ai un creier creativ. Se pare că și astrele au avut o influență, așa că descoperă dacă te-ai născut sub un semn zodiacal ai cărui nativi sunt predispuși să devină genii.

1. Vărsător

Ca Vărsător, tinzi să filtreze aproape totul prin mintea ta intelectuala. Te poți distanța cu ușurință de o anumită situație, ceea ce îți ușurează găsirea soluției. Ești cunoscut ca fiind echilibrat, creativ și rațional. Te remarci, de asemenea, ca fiind deschis și accepți idei și concepte noi. De fapt, tu chiar cauți adesea opiniile alternative, neconvenționale, deși nu le vei însuși pe deplin până când nu vezi și dovezi care să le susțină.

2. Fecioară

Dacă nu există nicio soluție fezabilă la o anumită problemă sau răspunsul este greu de găsit, vei începe pur și simplu să-ți creezi propriile răspunsuri. Îți place să rezolvi tot ceea ce pare dificil și să repari ceea ce este rupt; Gândești complex și creezi în mod constant. Pe de altă parte, deși, în general, nu îți place să te lauzi, există foarte puține lucruri pe care nu le poți descifra, fie că repari o chiuvetă sau e vorba de ceva mai filosofic, ca și sensul vieții.

3. Capricorn

Felul în care gândești e precis și foarte structurat, și astfel iei deseori decizii inteligente. Nu ești prea impulsiv, având o idee clară despre obiectivele tale și, în timp ce ești dispus să iei în considerare strategii creative sau alternative, vei vedea mereu imaginea de ansamblu și vei lua în considerare toate consecințele înainte de a începe o sarcină sau un proiect.

4. Scorpion

Este practic imposibil să fii trădat sau mințit datorită puterii tale mintale, a inteligenței perceptive și a intensității lor. Ai norocul de a dobândi o mare rațiune perceptivă și capacitatea de a folosi informațiile pe care le-ai primit din simțurile tale. Nu numai că primești o mulțime de informații cu ajutorul simțurilor tale, dar le poți înțelege și le poți folosi foarte repede. De fapt, vezi adesea lucruri și colectezi date pe care alții le ratează.

5. Gemeni

Te bucuri de o abilitate extraordinară de a învăța repede și de a te adapta la orice situație. Ești foarte rar dezamăgit pentru că știi mereu la ce mișcare să te aștepți din partea celorlalți. Dacă cineva are o problemă de rezolvat sau nu găsește răspunsul la ceva, probabil tu vei fi persoana care va avea soluția la toate.

6. Pesti

Ești considerat înțelept și prudent prin natura ta. Ai o capacitate înnăscută de a absorbi cât mai multe cunoștințe posibil. Dar ceea ce te caracterizează este intuiția ta. Nu există informații care să îți scape sau persoană care să îți poată ascundă vreun secret. Ești ca un ochi care vede tot și deseori lumea vede în tine umărul pe care poate plânge. Matematica și muzica sunt probabil forța ta.

sursa: mirunastie.net