Vladimir Gaitan, condus astazi pe ultimul drum! Care a fost ultima dorinta a marelui actor

Vladimir Gaitan este condus pe ultimul drum. Familia si cei care l-au cunoscut au venit sa isi ia ramas bun de la marele actor.

Dupa slujba de inmormantare de la Biserica Sfantul Gheorghe Cel Nou, trupul lui va fi depus la Cimitirul Bellu, pe Aleea Artistilor.

Ultima dorinta a actorului Vladimir Gaitan

Inainte de a inceta din viata din cauza cancerului limfatic, cu care s-a luptat mai bine de 30 de ani, actorul Vladimir Gaitan a avut o ultima dorinta. Slujba lui de inmormantare sa aiba loc la Biserica „Sfantul Gheorghe Nou”, din Capitala, unde slujeste duhovnicul lui, preotul Emil Caramizaru.

De asemenea, marele actor le-a cerut rudelor ca sa fie respectate si masurile de siguranta anti-coronavirus. In acest context, la slujba de inmormantare au participat doar rudele si prietenii foarte apropiati. Acestia respecta toate masurile sanitare.

“Vladimir Gaitan a avut o sublima calitate, a trecut prin viata frumos si-a pregatit milostenie in viata asta, a ajutat sarmanii, a ajutat biserica”, a spus preotul care a oficiat slujba.

„Era foarte iubit de oameni, daca nu era pandemia ar fi fost lume pana la Universitate.Nu a fost cancer, a mai fost internat de doua ori. Sotia lui un om deosebit, daca nu era ea se intampla mult mai devreme asta”,a declarat medicul oftalmolog Monica Pop.

Vladimir Gaitan a decedat, marti seara, acasa, langa familia sa, asa cum a vrut.

”Tata s-a stins din viata acasa, alaturi de familie, asa cum a fost si ultima sa dorinta. Multumim celor ce ne sunt si ne-au fost alaturi cu ganduri bune, si avem rugamintea sa intelegeti durerea adanca ce ne copleseste in aceste clipe. Le suntem extrem de recunoscatori medicilor, asistentilor si farmacistilor care l-au ingrijit si au fost alaturi in cele mai grele clipe”, a spus Gloria Gaitan, fiica actorului.

Teatrul de Comedie a tramsmis un mesaj rmotionant

”Sunt putine momentele care ne fac sa renuntam la zambetul-emblema al Teatrului nostru si in care simtim ca ramanem fara replica! Din pacate, astazi asa ne simtim, la plecarea indragitului prieten si actor, Vladimir Gaitan. Pentru Teatrul de Comedie a insemnat foarte mult: personaje minunate pe care le-a adus pe scena, ani in care a condus Teatrul, colaborari cu regizori de mare valoare, evenimente la care ne-a fost alaturi si prin care ne-a bucurat pe noi si pe voi, cei din sala. Aplauzele noastre se indreapta catre el, cel ce a fost si care acum a parasit Marea Scena!

In memoria acestuia, urmatoarele trei zile ii vor fi dedicate. Ne vom aminti de Vladimir Gaitan in cele trei ipostaze esentiale ale vietii sale: in teatru, in cinematografie si nu in ultimul rand, in cea de om”, scrie in mesajul Teatrului. scrie fabricatinromania