Alex Bodi, presupusa implicare in cazul Caracal. Adriana Bahmuteanu sustine ca “lucrurile se leaga”

Alex Bodi ar putea fi implicat in cazul Caracal, spune Adriana Bahmuteanu. Vedeta mentioneaza ca fostul sot al Biancai Dragusanu a fost ridicat de DIICOT Craiova, aceeasi structura care s-a ocupat si de dosarul lui Gheorghe Dinca.

Adriana Bahmuteanu: Hai sa facem legatura si cu fetele care au disparut de la Caracal

„Ganditi-va, a fost dus la Craiova! Craiova e aproape de Caracal! Hai sa facem legatura si cu fetele care au disparut de la Caracal, ale asa-zisului criminal Dinca! S-a spus degeaba ca acest criminal Dinca facea, de fapt, parte dintr-o retea de trafic de persoane? Nu vi se pare ca se leaga lucrurile?”, a mentionat Adriana Bahmuteanu.

„Sunt oameni care dispar de pe strada! Iata, nici in urma cu doua saptamani, o femeie a fost ucisa si incendiata intr-o valiza! Imi pun niste semne de intrebare! De unde avea atatia bani, pentru ca se afisa cu ostentatie si cu opulenta in toate mediile? Motivele sunt faptele lui, ca asa, oricine se poate afisa cu o masina buna! Trebuie sa iti dai seama si de unde are omul respectiv banii!”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

Alex Bodi, implicat in cazul Caracal?

Alex Bodi a fost ridicat, miercuri, din vila sa din Pipera, de catre procurorii DIICOT. Acesta a fost dus ulterior la sediul DIICOT Craiova si a fost retinut pentru 24 de ore. La intrarea in sediul DIICOT Craiova,

avocatul afaceristului a sustinut ca Alex Bodi nu este vinovat de niciuna dintre acuzatii si ca adevarul va iesi la suprafata. Joi, Tribunalul Dolj a admis cererea de arestare preventiva pentru 29 de zile inaintata de procurorii DIICOT Craiova pe numele lui Alex Bodi, care este acuzat de trafic de persoane si proxenetism. scrie fabricatinromania