La 3 ani, își îngrijește singură mama! În loc să se joace, o chinezoaică își petrece de o lună fiecare zi și noapte în spital

În loc să se bucure de copilărie şi să se joace cu păpuşile, Niu îşi petrece întreaga zi într-o cameră de spital, unde stă nedezlipită de patul mamei ei, care se reface după un grav accident rutier, petrecut în urmă cu o lună, în care au pierit şi bunicii copilei.

Cum nu mai e nimeni să le ajute, Wang Huixian (30 de ani), care a suferit mai multe fracturi, primeşte ajutor necondiţionat de la fiica ei, care abia a împlinit trei ani. În ciuda vârstei atât de fragede, Niu îşi hrăneşte mama, o spală, îi pune plosca şi are grijă să nu-i lipsească nimic, stând numai la căpătâiul ei.

“Nu mă pot ridica din pat, nici măcar nu pot să mă mişc. Fiica mea mă ajută enorm, ea face totul”, a declarat printre lacrimi mama.

“Alţi copii de vârsta ei nu sunt capabili de aşa ceva”, a comentat şi o asistentă medicală. Mama fetiţei, care e divorţată, nu îşi permite să plătească operaţiile de care are nevoie pentru a se recupera, însă după ce povestea lui Niu a devenit virală, mai mulţi oameni, impresionaţi de drama prin care trece, au făcut donaţii pentru a le ajuta pe cele două, iar până în prezent s-au strâns 126.000 de dolari.