Impresionant! O femeie a pus la gatit pietre pentru pruncii ei cu speranta ca vor adormi asteptand sa se faca VIDEO

In plina pandemie, criza loveste tot mai mult tarile sarace. Unii se lafaie in bogatii in timp ce altii nu au ce pune pe masa. O astfel de situatie s-a intamplat in Kenya, tara lvita de saracie.

O mama a fost filmata in timp ce pusese la fiert niste pietre, prefacandu-se ca gateste pentru copii. Ea spera ca micutii vor adormi asteptand ca masa sa fie gata, relateaza BBC.

Peninah Bahati Kitsao, vaduva, mama copiilor a ramas fara sursa de venit din cauza restrictiilor si a distantarii sociale. Femeia lucra ca spalatoreasa in satul ei.

O vecina, Prisca Momanyi, socata de ceea ce se intampla a alertat mass-media in legatura cu situatia femeii.

Dupa ce a fost intervievata de televiziunea din Kenya , vaduva a fost sunata de numerosi oameni si primit bani printr-un cont bancar care i-a fost deschis de doamna Momanyi, deoarece mama copiilor nu stie sa citeasca si sa scrie.

Doamna Kitsao, care locuieste intr-o casa cu doua dormitoare, fara apa curenta sau electricitate, a descris generozitatea ca fiind un „miracol”.

„Nu am crezut ca kenienii pot fi atat de iubitori dupa ce am primit apeluri telefonice din toata tara, intrebandu-ma cum pot fi de ajutor”, a spus ea pentru site-ul de stiri Tuko.

Vecina ei venise sa vada daca familia era in regula dupa ce a auzit copiii plangand, relateaza NTV.

Ca parte a masurilor de ajutorare a celor mai vulnerabili de criza coronavirusului, guvernul a lansat un program de hranire.

Vecina ei a multumit si autoritatilor si Crucii Rosii din Kenya, care au venit si in ajutorul doamnei Kitsao. Sotul femeii a fost ucis de o banda.