Seamănă ca două picături de apă și nici nu-i poți deosebi! El e sosia lui Smiley!

Cântărețul Smiley e una dintre acele prezențe irepetabile. Îl recunoști dintr-o mie. Dar asta nu înseamnă că, la rândul său, nu are o sosie.

Artistul a postat pe Instagram o fotografie cu un tânăr în uniformă, despre care ai crede că îl reprezită, e drept, cu ceva ani în urmă.

A și postat un text amuzant-intrigant: ‘Cine si-a pierdut buletinul? A. E Smiley cand filmeaza vlog cu fortele de ordine.

B. Smiley face voluntariat. C. Smiley se mai imbraca in uniforma din cand in cand, ca sa o impresioneze pe Gina. D. Nu e Smiley, e un fan care-i seamana. E. E Smiley cand facea armata.

Adevărul, după cum a intuit toată lumea, e varianta D, fotografia fiind cea a unui fan care-i seamănă.

Însă asemănarea e incredibilă, inclusiv Smiley fiind conștient de asta. Cei doi, artist și fan, se cunosc de ceva timp. Mai mult, acum ceva vreme, Jandarmeria Română, unde este angajat tânărul, a postat pe Facebook o fotografie cu cei doi și următorul comentariu: „Cine-l cunoaște pe domnul în civil? Nici noi! Acesta a insistat însă să facă poză cu mult mai celebrul locotenent Florentin Băloi sau Smiley de la Jandarmerie’.

Florentin Băloi e cu 9 ani mai mic decât Smiley, având 28 de ani. Tânărul este din Caracal, este absolvent al Academiei Alexandru Ioan Cuza, armă Jandarmi, promoţia 2016, iar de ceva timp conduce plutonul ÎI al Detaşamentului 6 Corabia, adică cel care asigură ordinea şi liniştea publică în zona scutului antirachetă de la Deveselu.

I se spune că seamănă cu solistul din clasa a IX-a. Florentin spune că de ceva vreme nu-l mai strigă nimeni pe numele din buletin, ci după porecla avută, Smiley. scrie libertateapentrufemei