Oana Zăvoranu continuă seria criticilor la adresa Deliei și Loredanei Groza

Oana Zăvoranu și-a stabilit „țintele” următoare! După ce a criticat pe rând mai multe vedete din România, printre care se află Pepe, Raluca, Oana Roman, Lidia Buble, Cristina Ich, Andra, Andreea Bănică și Andreea Marin, faimoasa divă i-a criticat Loredanei Groza aspectul fizic! Iată ce a avut de spus actrița în ceea ce o privește pe Delia!

Oanei Zăvoranu pare că i s-a deschis „apetitul” în ceea ce privește criticile, după ce Pepe a aruncat bomba și a anunțat divorțul de încă soția lui, Raluca. Atunci, „Querida” nu s-a putut abține și le-a aruncat „săgeți” amândurora, luând despărțirea lor în râs.

Iar dacă unii se așteptau că vedeta s-a oprit aici, ei bine, au aflat ulterior că s-au înșelat! După ce i-a luat la rost pe Pepe și Raluca, „Querida” și-a îndreptat atenția către alte vedete din România. Printre acestea se numără, Oana Roman, Cristina Ich, Andra, Lidia Buble, Andreea Marin și Andreea Bănică.

Ba mai mult, Oana Zăvoranu le-a declarat influencerițelor din România „război”, spunându-le că nu-și merită acest statut. „Querida” a folosit niște cuvinte dure, numindu-le pe acestea „căpușe” și promițând public că „va scăpa țara de ele”, lăsându-le „muritoare de foame”.

„Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”, a declarat Oana Zăvoranu pentru „Antena Stars”, în urmă cu câteva zile.

De curând, Oana Zăvoranu a fost întrebată ce vedete din showbiz-ul autohton sunt pe placul ei. Printre preferințele sale, potrivit spuselor „Queridei”, se numără „Dan Badea, Mihai Bendeac, Cheloo, dar nu tot timpul… Adriana Trandafir”, etc.

În lista preferințelor se află și Loredana Groza, însă Oana Zăvoranu i-a adus în același timp și o critică, spunând că operațiile estetice pe care și le-a făcut cântăreață ar fi fost nereușite.

„Loredana Groza, dar fără operațiile estetice din ultima vreme nereușite”, a continuat Oana Zăvoranu pe Instagram.

Cât despre Delia, Oana Zăvoranu a declarat că o apreciază, însă nu atunci când s-ar îmbrăca „șui”.

„Delia, dar nu când se îmbracă șui așa…”, a mai spus „Querida” la InstaStory. scrie infamilie.tv