Horoscop Mihai Voropchievici si Camelia Patrascanu pana la Revelion. Zodia care intra invingatoare in 2021

Doi astrologi celebri au o singura concluzie atunci cand vine vorba de previziunile astrale pana la Revelion. Se pare ca acest sfarsit de an este unul dificil. Numerologul Mihai Voropchievici si astrologul Camelia Patrascanu au prezentat previziunile astrale pentru final de an.

Mihai Voropchievici:

HOROSCOP Berbec – acesti nativi sunt putin de-a indoaselea in aceasta perioada, vor fi intarzieri. Pentru Berbeci se va produce un salt calitativ in existenta lor. Va fi ceva fantastic de benefic.

Camelia Patrascanu:

HOROSCOP. Berbec – atmosfera foarte linistita si foarte calda in familie. Finalul de an este foarte relationist.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Taur – intra in discutii pentru a rezolva niste probleme. Este tot incapatanat. Trebuie sa angreneze o discutie in familie sau cu cei apropiati.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Taur – Au o perioada care incepe agitat. Atmosfera este frumoasa spre final in familie. Trebuie sa se acomodeze cu situatiile. Tot felul de marturisiri.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Gemeni – Dumnezeu le ofera protectie totala in ultima luna a anului. Vor avea protectie impotriva tuturor fortelor malefice, gandurilor negre, a energiilor negative.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Gemeni – Se gandesc la bani. Pot primi multe sfaturi. La inceput de decembrie au o atentionare pentru sanatate si o petrecere la final de an.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Rac – au o nebuloasa in minte. Un fel de mister pe care nu il poate deslusi nimeni. S-au cufundat in griji, in lucruri tainice. Sunt cufundati intr-un total mister. Doar o forta divina ii poate ajuta.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Rac – Au o stare mai speciala. Vor sa isi puna viata in ordine, dar urmatoarele zile sunt minunate. Se simt utili acolo unde se afla.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Leu – Vor afla un adevar fantastic de important, care le poate schimba viata. S-ar putea sa vina cererea in casatorie.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Leu – Sa fie atenti la sanatatea lor cand au o dispozitie un pic mai nostalgica. Atmosfera foarte frumoasa la final de an.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Fecioara – este o saptamana de dragoste, de ceva nou si fierbinte. Daca nu stabilise unde face Revelionul, aceasta e oportunitatea de a afla. Trebuie sa fie pasionali si exuberanti.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Fecioara – Au grija sa ii multumeasca pe cei din jur. Sunt foarte eficiente si stiu sa rezolve lucrurile.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Balanta – sunt pe o posghita de gheata foarte subtire. Cineva i-a atentionat si s-ar putea sa explodeze. Atentie mare la cum reactionati cu cei din jur si cum va purtati. Ce spuneti e greu de intors.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Balanta – Ar dori ca lucrurile sa iasa perfect, dar mai sunt si surprize pentru ele. Atentie la sanatate .

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Scorpion – Fertilitate si belsug. Peste putin timp visele se implinesc.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Scorpion – Sunt plini de responsabilitate, indiferent care sunt sarcinile lor. Daca fac treaba bine, ies bine si la bani.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Sagetator – Schimba macazul. Abordati alfel problemele care va intereseaza. Trebuie o schimbare de atitudine totala.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Sagetator – Atmosfera este frumoasa pentru ei. Se simt iubiti. Au harta buna. Finalul de an il petrec cu prietenii.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Capricorn – se cearta cu Balanta. Va fi o disputa furtunoasa. Isi vor impune punctul de vedere. Puteti castiga si fara a antama o batalie.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Capricorn – Va fi un Craciun de neuitat. Dicutiile cu partenerul sunt foarte importante.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Varsator – trebuie sa se pregateasca de o suita de schimbari majore in perioada imediat urmatoare.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Varsator – Alearga mult, dar este muniunat. Sunt intr-o forma foarte buna. La final de an au aspecte bune si se bucura de tot felul de avantaje.

Mihai Voropchievici

HOROSCOP Pesti – au un gand, o schimbare a loculului de munca sau a locuintei. Pregatesc un Revelion incredibil, insa vor munci si acolo.

Camelia Patrascanu

HOROSCOP. Pesti – Au nevoie de iubire si de tandrete. Sunt foarte sensibili. Muncesc foarte mult. Multe discutii destul de sincere. La final de an vin cadourile frumoase.