DECLARAȚIILE SPUMOASE ALE OANEI ZĂVORANU, DUPĂ NUNTA LUI PEPE CU RALUCA: ”N-A IUBIT-O NICIODATĂ”

Oana Zăvoranu a fost sceptică, încă de la început, în privința relației dintre Pepe și Raluca. Iar în 2014, atunci când cei doi au decis să-și unească destinele în fața lui Dumnezeu, bruneta a răbufnit.

Până să fie cu Raluca, artistul a fost căsătorit, din 2006 până în 2011, cu Oana Zăvoranu, de care a divorțat cu scandal.

Cei doi nu au rămas în relații bune după ruptură, iar Oana Zăvoranu a făcut declarații acide atunci când a văzut imaginile de la nunta fostului ei soț cu Raluca.

”Cred că s-a chinuit mult la freza asta. Soţul a cheltuit ceva pentru fixativul ei. Părul are şi el mândria lui, nu poate să stea pe orice cap. Zici că e calul lui Rapunzel. Pepe a plâns când a văzut-o pe Raluca în rochie de mireasă pentru că şi-a dat seama că va trebui să rămână cu ea toată viaţa, n-a iubit-o niciodată”, mărturisea Oana Zăvoranu pentru wowbiz.ro.

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a încercat să îngroape securea războiului dintre ea și Pepe.

Totul a fost, însă, în zadar. Artistul nu a vrut să mai aibă de-a face cu fosta lui soție, lucru care a stârnit furia vedetei.

“O să vadă acest individ că tot ce şi-a construit a fost pe suferinţa mea. Nu mă deranjează că are succes, ci că minte.

În locul lui aş fi stat să-mi văd de puradei. V-a păcălit cu zâmbetul ăla fals. Promit: de acum voi fi câine! E o vorbă: răzbunarea e arma prostului.

Eu zic că e mai prost ăla care nu se răzbună. Nu v-am zis că în ultimele şase luni i-am tot trimis mesaje de împăcare, în care i-am spus că vreau să ne putem întâlni pe stradă şi să ne salutăm, să-l strâng în braţe.

Nu mi-a răspuns! A continuat să mă sfideze cu nunta. El a vorbit şi eu am tăcut. Tot eu eram aia rea, aia infidelă. Regret că am fost proastă”, declara Oana la emisiunea lui Dan Capatos.

Vedeta i-a trimis lui Pepe un mesaj emoționant de sărbătorile de iarnă ale anului trecut, însă, a declarat într-un interviu artistul, nu i-a răspuns la mesaj. Fostul soț al vedetei a subliniat că el nu mai are ce să vorbească cu aceasta. scrie cancan.ro