Gina Pistol, dezvăluire inedită despre sarcină: ”Aproape în fiecare seară”

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din showbiz-ul românesc și, alături de Smiley, formează un cuplu de excepție. Frumoasa blondină menține un contact permanent cu cei peste un milion de urmăritori pe rețelele de socializare, pe care îi ține la curent cu noutățile despre sarcina ei.

Recent, Gina Pistol a postat o serie de filmulețe la Instastory în care a dezvăluit noul ei obicei zilnic de când a aflat că va deveni mamă. Anunțul a fost surprinzător, iar admiratoarele prezentatoarei emisiunii Asia Express s-au arătat interesante de tehnica abordată de aceasta.

Partenera de viață a lui Smiley s-a filmat purtând o bustieră de gravidă, în interiorul căreia se aflau niște căști. Moderatoarea show-ului Chefi la Cuțite a declarat că, în fiecare seară, îi pune muzică bebelușului ei, metodă care, conform anumitor surse, ajută la dezvoltarea inteligenței celui mic.

,,Aceasta este o bustieră (…) și înăuntru pun căștile și, aproape în fiecare seară, îi pun muzică bună (n.r. copilului)”, a mărturisit vedeta.