Cabral, imagine emoționantă alături de fiica sa. Cum s-a pozat alături de Namiko

Cabral este tare mândru de fiica sa și a actriței Andreea Pătrașcu, micuța Namiko fiind o minune de copil dorit enorm de părinți. Prezentatorul emisiunii „Ce spun românii?” nu ezită să le arate fanilor momente emoționante alături de copilă, la fel cum a făcut și în urmă cu puțin timp.

Vedeta postului Pro TV s-a fotografiat împreună cu fetița în vârstă de aproape 2 ani, în timp ce o ține la piept. Se pare că moderatorul a avut grijă ca micuța să doarmă după-amiaza, imortalizând cu această ocazie momentul unic tată-fiică.

Imaginea a adunat peste 2.000 de aprecieri din partea fanilor și numeroase mesaje. Internauții s-au declarat încântați de ipostaza în care Cabral s-a fotografiat alături de fiica sa, unii dintre aceștia înțelegând perfect legătura profundă dintre ei.

Cabral, fotografie de colecție cu fiica sa, Namiko. Cum au apărut cei doi
„Somn de voie”, este mesajul sugestiv lăsat de prezentatorul Pro TV în dreptul imaginii în care stă întins pe pat, iar fiica sa doarme liniștită.

„Cunoaștem, cunoaștem! 😉”, „Cea mai confortabilă canapea!”, „Așa rămâi 😂 să nu te miști” sau „Doamne ce drăgălașa e micuța Namiko cum doarme”, sunt o parte din mesajele lăsate de internauți pe Instagram.

Cabral și Andreea Ibacka sunt împreună de foarte mulți ani, având una dintre cele mai sudate relații din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2011, iar la finalul lunii decembrie a anului 2018 au devenit pentru prima oară părinți.

Namiko înseamnă în japoneză „copilul valurilor”, micuța fiind extrem de dorită de cuplu, celebrul prezentator mai având o fată pe nume Inoke în vârstă de aproape 18 ani din relația cu Luana Mitran.

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate «nepotrivite». Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct.

Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate. Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut.

Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal în urmă cu ceva timp, informează click.ro. scrie fanatik.ro