Draga Olteanu Matei. Ce mai face si cum arata la 87 de ani

Draga Olteanu Matei. a implinit 87 de ani si duce o viata linistita in orasul Piatra Neamt. A slabit foarte mult, dar este la fel de frumoasa si plina de viata, asa cum o stim. De cativa ani, indragita actrita, apare tot mai rar pe micile ecrane, dar romanii nu au uitat-o.

Draga Olteanu Matei a oferit recent un interviu extrem de captivant pentru emisiunea Reteaua de idoli, produsa si difuzata de TVR2. Luna aceasta, pe data de 24, a fost ziua ei de nastere.

Indragita actrita a spus ca se bucura de tot ce traieste si de fiecare om care ii trece pragul.

„Nu trebuie sa plangem, cine ajunge la capat, scapa, desi ne dorim sa mai fie ceva, e prea frumosa viata pe pamant daca stii sa ti-o faci ca sa mai fie ceva de trait dupa…. Am scris in unul din caietele mele…m-am rugat lui D-zeu daca e sa ne reancarnam, pentru nimic in lume sa n-o faca, sunt in stare sa fac orice sa nu ma mai nasc din cauza ca iubesc viata foarte mult. Ma bucur de fiecare lucru, ca suntem aici, ca stam de vorba, ca ati trecut sa ma vedeti…”, a spus Draga Olteanu Matei.

Actrita vorbeste cu drag si nostalgie despre cariera sa si fostii colegi. De asemenea, a spus ca este la curent cu tot ce se intampla in tara si ca pentru ea, oamenii sunt inca de studiat.