Andreea Mantea își ține relație departe de ochii lumii: ““Nu-l ascund! Sa stiti ca nu-l ascund!”

Andreea Mantea are o relatie frumosa de ceva timp, dar pe care a reusit sa o tina departe de ochii curiosilor. Fanii vedetei sunt curiosi sa afle cine este barbatul alaturi de care Andreea traieste o frumoasa poveste de dragoste. Cu putin timp in urma, Andreea Mantea a publicat pe canalul sau de YouTube un clip in care a raspuns intrebarilor internautilor.

Fanii au intrebat-o pe vedeta de ce isi ascunde partenerul. Raspunsul ei afost foarte scurt si a venit imediat.

“Nu-l ascund! Sa stiti ca nu-l ascund! Te ascund?”, l-a intrebat vedeta pe iubitul ei, care se afla in spatele camerei de filmat.

Barbatul a ezitat putin pana a raspuns, asa ca Andreea Mantea a tinut sa explice cum stau, de fapt, lucrurile.

Nu-l ascund! Pur si simplu am ales sa nu mai vorbesc despre viata mea personala. N-a fost ceva ce mi-am propus. Cred ca am imbatranit. Odata cu varsta vine si maturitatea. N-am stat sa ma axez ca am sau n-am, ca merge sau nu merge. La cate probleme am avut pana acum… unde ajungeam?

Decat sa-mi vad numele scris cu tot felul de povesti d-astea. Odata cu varsta te axezi pe ce e mai important. Cred ca pur si simplu mi-a fost teama. Am alte lucruri pe care sa ma concentrez, si anume sa-l cresc pe David. Imi e bine asa, cred ca asta este raspunsul. De ce sa schimb ceva care merge?”, a spus Andreea Mantea in ultimul sau videoclip postat pe YouTube.