Mihai Morar, mesaj emoționant pentru fetele sale. Gemenele au împlinit vârsta de 12 ani

Mihai Morar a transmis un mesaj emoționant pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a celor două fete gemene pe care le are. Fetițele au împlinit ieri 12 ani și tatăl lor le-a transmis câteva vorbe frumoase, amintind și de primele lor clipe de viață.

Fetițele gemene ale lui Mihai Morar s-au născut prematur, cântărând mai puțin decât ar fi trebuit. Ele două au fost, însă, luptătoare și au supraviețuit, ajungând la frumoasa vârstă de 12 ani.

Mihai Morar a anunțat că fetițele sale gemene împlinesc 12 ani
Vineri, pe 23 octombrie, Mihai Morar și familia sa le sărbătoresc pe cele 2 fetițe gemene, Mara și Cezara. Adesea, omul de televiziune scrie vorbe foarte frumoase pentru fetițele sale și pentru soția sa, așadar, nici de această ocazie, nu putea lipsi o urare personalizată, la aniversarea de 12 ani a fetițelor sale.

Mesajul postat de Mihai Morar pe Instagram:

„La mulți ani, minuni! Copiii născuți “sub greutate” vin pe lume cu “supra dragoste”.

Acum 12 ani, aceste două minuni, născute prematur, m-au făcut din preatânăr, într-o singură zi, prea-matur și m-au binecuvântat să rămân până azi preacopil.

La mulți ani, Mara și Cezara. Cu preaiubire, Tatăl vostru #familiaMorar”

Gemenele lui Mihai Morar s-au născut prematur, în urmă cu 12 ani
2008 a fost un an fericit, dar și unul de cumpănă pentru familia Morar. Prezentatorul de televiziune s-a bucurat atunci de nașterea fetițelor sale gemene, însă ele, născându-se prematur, au fost ținute în incubator timp de 3 săptămâni.

Mihai Morar a povestiti că cele două erau atât de micuțe, încât încăpeau într-un singur incubator. La naștere aveau 1250 grame, respectiv 1850 de grame.

„Erau atât de mici încât cele mai mici șosețele le veneau ca niște pantalonași”, își amintește Mihai Morar.

În fiecare an, Mihai Morar își amintește primele clipe petrecute la spital, atunci când fetele sale s-au născut cu o greutate mult prea mică. Atunci, a trecut prin cele mai mari emoții și frici din viața sa.