Mesajul dureros transmis de logodnicul Cameliei, mama care și-a pus capăt zilelor după ce i-a murit copilul. Se întâmplă la ceva timp de la înmormântare

Mesajul dureros transmise de logodnicul Cameliei, mama care și-a pus capăt zilelor după ce i-a murit copilul. Se întâmplă la ceva timp de la înmormântarea tinerei și a băiatului ei, Albert.

Tragedia care a îndurerat o țară întreagă
Camelia, o mămică de 34 de ani, și-a pus capăt zilelor după ce fiul ei, Albert, de doar patru ani, s-a înecat în piscina din curtea casei. Din cauza durerii și a șocului pe care l-a trăit, tânăra a fugit pe un câmp și și-a luat viața. Camelia a fost găsită, după șase ore de căutări, spânzurată de un nuc. Durerea a fost imensă pentru familia tinerei, dar și pentru logodnicul acesteia, care și-a pierdut fiul și iubita în doar câteva ore. Tragedia a fost greu de descris pentru cei apropiați și familia Cameliei. Tânăra mămică a fost înmormântată alături de micuțul ei copil, pentru care și-a dat viața.

Mesajul dureros transmis de logodnicul Cameliei

Acum, la mai bine de o săptămână de la înmormântarea Cameliei și a lui Albert, familia acestora a luat o decizie importantă. Redacția.ro a scos la iveală, acum ceva timp, faptul că familia Cameliei are o cofetărie în Găești. Ei bine, Leo, logodnicul femeii decedate, a hotărât să redeschidă cofetăria. Acest lucru și l-ar fi dorit și tânăra mămică, spune Leonard.

„Deși trecem prin momente greu de imaginat, deși sufletul afacerii noastre ne-a părăsit mult prea devreme, am decis să îi continuăm pasiunea și să fim alături de voi, clienții noștri, în momentele importante din viața voastră. Poate o să greșim, poate nu o să fim la fel de buni ca până acum, dar tot ce vom face va fi mereu cu simțul responsabilității și cu mult drag. Vă așteptăm să ne treceți pragul din nou, începând de mâine, 10 octombrie”, este mesajul transmis de Leo.