Roxana Blenche a aflat sexul bebelușului: „Am fost la doctor”. Ce nume a ales

Roxana Blenche, prezentatoare la „Hello Chef’ și fosta concurentă la „Chefi la cuțite’, a dezvăluit sexul bebeșului pe care îl poartă în pântece. Ce nume a ales pentru primul ei copil.

În primăvara anului următor, Roxana Blenche va deveni mamă pentru prima dată. Ea a aflat sexul bebelușului și și-a dorit să împărtășească vestea cu prietenii săi virtuali. Roxana Blenche și partenerul ei vor fi părință de fetiță.

„Am fost la doctor cu mami și tati, eram foarte relaxată, stăteam picior peste picior și cu mâna la frunte. Normal, doar sunt prințesa familiei. Vă pupă Olivia!’, a scris Roxana Blenche pe una dintre rețelele de socializare.

Roxana a ales numele copilului dinainte să știe sexul acestuia. „Ne-am gândit și la nume, dacă e fetiță o va chema Olivia Bucur, iar dacă e băiețel încă suntem indeciși, Darco sau Ivan. Cred că voi naște aproximativ de ziua mea, prin aprilie’, a declarat Roxana Blenche de la „Chefi la cuțite’, pentru Spynews.ro.

Roxana Blenche a anunțat în urmă cu câteva zile că este însărcinată cu primul său copil. Ea și partenerul său, Cătălin Bucur, vor deveni părinți în primăvara anului următor. Gazda emisiunii „Hello Chef’ a oferit câteva detalii despre cum au fost primele săptămâni de sarcină și ce probleme a întâmpinat.

„Fizic mă simt oribil. Am avut stări de rău, sunt una dintre ghinionistele alea și sunt în continuare, vomit foarte des, chiar mi-e super rău, am avut și câteva zile când am fost la spital să-mi facă perfuzii că nu puteam să mănânc absolut nimic. Având în vedere că lucrez și în bucătărie, cred că asta e cea mai mare tragedie, dar în schimb suntem super fericiți și aia e, orice lucru minunat are și un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mâncarea’, a declarat Roxana Blenche, pentru Spynews.ro.