Mama Geta nu s-a măritat niciodată, deși are patru copii cu același bărbat. Care este motivul pentru care mama fraților Sterp nu a îmbrăcat niciodată rochia de mireasă

Abia acum s-a aflat că mama Geta nu a fost măritată niciodată cu acte. Detaliul a ieșit la iveală la nunta Getuței, Culiță a fost cel care a dat-o în vileag, chiar sub ochii fostului partener de viață.

Cea mai iubită și apreciată mamă din online ascunde un secret pe care puțin îl știu. În noaptea nunții Getuței, Culiță a dat-o în vileag pe mama sa și a dezvăluit că aceasta nu a fost niciodată măritată, chiar sub privirile bărbatului alături de care are patru copii.

De ce mama Geta nu s-a măritat niciodată

Mama Geta, așa cum o știu internauții pe mama fraților Sterp, nu a dus o viață deloc ușoară. Aceasta a muncit din greu pentru ca cei patru copii ai săi să aibă un trai mai bun și să nu ducă lipsă de nimic.

Mama Geta și-a crescut singură copiii, după ce soțul a părăsit-o cu mulți ani în urmă. La nunta Getei a fost prezent și tatăl ei, iar, spre surprinderea tuturor, s-a înțeles de minune cu mama Geta.

Un detaliu pe care puțini în cunosc despre mama Geta este faptul că aceasta nu a fost căsătorită niciodată, deși a făcut patru copii cu același bărbat, pentru ea nu a contat niciodată un act sau să îmbrace rochia de mireasă, pentru mama fraților Sterp cel mai mult a contat ca odraslele ei să fie sănătoase și să nu ducă lipsă de nimic.

La nunta Getuței, la momentul buchetului, Culiță i-a zis mamei sale să vină și ea în față, că, oricum, nu a fost măritată niciodată și poate de data asta are noroc.

”Hai mamă și tu aici. Te-ai măritat vreodată în viața ta? Treci aici! Niciodată nu s-a măritat! Stai acolo, poate ai noroc. Acum fără mișto, are patru copii, ne are pe noi, dar nu a fost căsătorită în viața ei, doar și-a iubit bărbatul și atât”, a spus Culiță despre mama Geta, la nunta Getuței.