Drama suferită de mama lui Culiță. Geta nu a fost niciodată mireasă

Culiță Sterp este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Manelistul este cunoscut de o mulțime de oameni și are mare succes în plan profesional, piesele sale fiind mereu în topuri. Totuși, atât el, cât și mama Geta și frații lui trăiesc o dramă de ani buni.

Culiță Sterp, părăsit de tată
Culiță Sterp frumoasă în prezent, dar viața lui nu a fost mereu roz. Trăiește cu o mare suferință în suflet de când tatăl lui l-a părăsit. Artistul nu vorbește prea des despre acest subiect, dar a mărturisit cândva că tatăl său a decis să plece de acasă.

Vezi și: Poză rară cu părinții lui Culiță Sterp. Cum a reacționat Mama Geta

Bărbatul locuiește în alt oraș și lucrează în construcții și și-ar fi refăcut viața alături de o altă femeie mult mai tânără. Nu ar fi fost pentru prima dată când pleca de acasă, doar că acum a fost definitiv. De atunci, rar s-au mai văzut și distanța i-a rănit mult pe toți.

„Tata a plecat de acasă, și nu s-a mai întors niciodată. Ne este dor de el, dar ținem legătura și ne mai vedem când putem! L-am sunat acum două luni, să văd ce mai face! El în schimb, nu a pus mâna pe telefon deloc de atunci. Este trist, dureros, dar asta este…e tata și îl iubesc atât eu, cât și frații mei, indiferent de atitudinea lui față de noi”, a povestit la un moment dat Iancu Sterp.

Culiță Sterp mărturisește că îi e greu fără tată și atât el, cât și frații și surorile lui păstrează legătura cu el, însă acesta este destul de indiferent cu ei. Chiar dacă el are o atitudine rece, ei continuă să-l iubească. O bucurie mare a fost, însă, că bărbatul a venit la nunta Getei, una dintre fiicele sale.

Mama Geta încă își așteaptă soțul infidel
La nunta fiicei lor, Geta a dat dedicații pentru bărbat, care a fost și el prezent la eveniment. În plus, chiar a stat să prindă buchetul, pentru că niciodată nu a imbracat rochia de mireasă, deși și-ar fi dorit și mereu a suferit din cauza lipsei sotului. Totuși, gluma ei a prins bine și toată lumea s-a amuzat copios.

@video.clipuri11 #mamageta #culitasterp #getasterp #foryou #2022 #videoclipuri11 #videoclipuri1 ♬ original sound – video.clipuri11

Mama Geta este și ea dezamăgită de alegerea soțului ei. Femeia a mărturisit că a fost primul bărbat și ultimul din viața ei, dar, din nefericire, nu s-au căsătorit pentru că el tot amâna momentul și pentru că nu avea deloc intenții serioase cu ea.

Dintotdeauna, acesta ar fi avut o problemă cu femeile și ar fi fost foarte iubăreț, dar mereu l-a iertat și a trecut cu vederea toate Greșelile lui. Chiar și acum ar fi dispusă să îl ierte, după ce a lipsit mai bine de 10 ani și a lăsat-o singură, cu patru copii, de care numai ea a avut grijă. Totuși, speră că îi va veni mintea la cap și cândva se va întoarce la ea, să își trăiască împreună tinerețea.

„Poate o să râdeţi de mine, dar eu ştiu că, în adâncul sufletului meu, tot pe mine mă iubeşte. Încă îl mai aştept, fiindcă e tatăl copiilor mei. Şi nu a fost un tată rău.

Nu a fumat, nu a băut, dar are pasiunea femeilor. Iar asta pare uneori să fie o boală mai grea decât beţia sau nebunia, mai ales dacă te loveşte la vârsta a doua, cum se spune”, a spus Geta.