Cum s-a schimbat Andreea Mantea de când a apărut fiul ei, David? Prezentatoarea și-a stabilit alte priorități

Andreea Mantea a descoperit ce anume este important pentru ea, mai ales de când David a venit în viața ei.

Prezentatoarea reality-show-ului Casa Iubirii a dezvăluit lucrurile prioritare din viața ei, mai ales de când David s-a născut. Aceasta spune că înainte să devină mamă nu se aprecia aproape deloc, dar nici nu fîcea vreun lucru în acest sens care să îi aducă satisfacție.

„Mi-am dat seama că trebuie să mă iubesc pe mine, să fiu bine cu mine că să pot să îi ofer copilului meu lucruri frumoase. Nu mă refer la cele materiale, ci la cele spirituale.”, a dezvăluit Andreea Mantea pentru wownews.
Viața ei s-a schimbat, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Vedeta spune că nimic nu se compară ca atunci când o mamă își privește în ochi copilul.

„Atunci am înțeles cât de important e să te iubești tu pe tine și asta nu se întâmplă după mulți ani.

De câțiva ani încoace am ajuns să fac asta și să mă redescopăr și poate să mă descopăr, aș putea spune în unele cazuri și să mă bucur că încep să îmi fac bine și să încerc să îmi îndeplinesc dorințe, să mă pun pe primul loc, să fiu fericita.

Nu cred că o mama poate descrie în cuvinte ce simte când se uita în ochii copilului ei.”, spune prezentatoarea.

„Cred că iubirea se simte și nu pot să exprim în cuvinte, să exprim iubirea pentru un bărbat, aș putea explica, iubirea pentru mama, aș putea explica, o simt pentru colegi, prieteni, dar ce simt pentru copilul meu nu aș putea. Eu mă comport cu el că și cu un omuleț mare. El îmi spune tot ce face și tot ce simte. Îi este rușine și greu să îmi spună când greșește. E foarte haios când nu își găsește cuvintele, a declarat Andreea Mantea într-un interviu pentru wownews.”, a mai adăugat Andreea.