Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru octombrie. Fenomenele lunii afectează considerabil acești nativi

Previziuni complete pentru toate zodiile în cea de-a doua lună de toamnă. Au loc acum o mulțime de evenimente astrologice importante, iar unele dintre ele chiar vor avea un efect puternic asupra noastră. Vezi dacă și zodia ta se numără printre cele vizate.

Evenimentele lunii Octombrie
Cristina Demetrescu a prezentat care sunt efectele celor mai importante evenimente ale lunii. Se pare că unele mișcări transformă tot răul în bine, dar unele dintre ele scot la iveală secrete pe care nu v-ați fi dorit să le afle nimeni.

De la specialist mai aflăm că, pe 22, Saturn iese din retrogradare după câteva luni, în Vărsător, ceea ce înseamnă că situații blocate colective vor începe să se remedieze. Între 2 și 12 octombrie, Uranus și Saturn se strâng și iau cu ei și anumite probleme.

Zodia Berbec
Pentru Berbeci, Venus aduce vești bune în plan sentimental. Pe acești nativi, dragostea îi urmărește în următoarea perioadă și le aduce evoluții în planul comunicării. Eclipsa poate aduce un profit, care îi pune pe un făgaș nou.

Zodia Taur
Taurilor le merge bine din punct de vedere al sănătății și cel financiar, pentru că totul merge ca pe roate la locul de muncă, dar lucrurile nu stau prea bine în ceea ce privește relația de cuplu. Din cauza Eclipsei apar gelozii și certuri care cu greu se vor termina.

Zodia Gemeni
Gemenii vor avea parte de surprize mari în plan sentimental. Sentimente mai vechi se pot reaprinde acum, când nimeni nu se aștepta. Fac anumite investigații medicale și pot descoperi afecțiuni mai vechi și poate fi vorba chiar despre depresie.

Zodia Rac
Racii își găsesc liniștea luna aceasta și sunt mult mai apropiați de cei dragi. Atenție mare, însă, dacă ești femeie și nu vrei să ai copii sau ești deja însărcinată. Este o lună cu foarte multă intensitate emoțională.

Zodia Leu
Datorită lui Venus, Leul va obține tot ce își dorește. Este diplomat și atrage asupra lui numai lucruri bune. Eclipsa aduce multe reușite în plan personal și în ceea ce privește familia.

Zodia Fecioară
Fecioara are o lună profitabilă, în care câștigă mai mult decât și-ar fi imaginat. Cu banii adunați reușește să achite o mare parte dintre datorii și chiar să își facă și poftele mai mult decât până acum.

Zodia Balanță
Eclipsa le aduce schimbări în plan financiar, dar au mult de câștigat dacă ies din zona de confort. Balanță este în mare formă și reușește să atragă atenția atât prin stilul vestimentar, dar mai ales prin atitudine și șarmul pe care le etalează.

Zodia Scorpion
Scorpionii nu sunt deloc comunicativi luna aceasta și preferă să sufere în tăcere. Eclipsa și Venus sunt pe zodia lor, iau decizii care să le schimbe viața. Sunt geloși și suspicioși, dar vor afla că au dreptate.

Zodia Săgetător
Săgetătorii sunt foarte norocoși luna aceasta și reușesc să-și dea seama cine sunt oamenii care fac cel mai mult rău. Cunosc persoane noi, bune, de la care vor avea ce învăța.

Zodia Capricorn
Capricornii urcă luna aceasta pe o treaptă la care doar visau până acum și la care puțini reușesc să ajungă. Ai grijă, că prietenii se cam împuținează de acum înainte și își arată adevărata lor față.

Zodia Vărsător
Vărsătorii vor să se ocupe mai mult de ei, să călătorească, să vadă lumea din altă perspectivă. Atenție, însă, la cum vorbești cu ei, pentru că nu suportă să li se dea ordine.

Zodia Pești
Peștii valorifică proprietăți, simt nevoia să pună bani deoparte. Sunt foarte secretoși și atenți la tot ce fac, pentru că nu vor ca cineva să le afle planurile.