Roxana Alexandra a murit, după o luptă grea cu cancerul! Tânăra era studentă la Universitatea Politehnică: „Un om care a luptat exemplar”

Roxana Alexandra, studentă la Universitatea Politehnică, a fost iubită de multă lume, iar mesajele curg acum pe internet, din partea apropiaților, în semn de omagiu pentru tânără.

Din nefericire, Roxana a murit, după o grea luptă cu cancerul, boală cu care se confrunta de mai mult timp.

Apropiații sunt în stare de șoc, iar unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook a Roxanei este chiar din partea unei profesoare, care a povestit o amintire pe care o are cu tânăra.

„Roxana Alexandra a fost învinsa azi de cancer.
Azi a plecat la Cer un copil puțin mai mare, un om care a luptat exemplar.

Roxana îmi scria după bacalaureat ca a plâns și abia după examen s-a mai adunat și a reușit sa realizeze ca trauma cea mai mare din viata ei nu erau notele de la bacalaureat, ci cancerul cu care încă lupta atunci.

Doamna ministru al educației, va rog sa ca primul lucru pe care sa îl faceți sa fie ca astfel de mesaje, de traume sa nu mai existe!

Copiii aceștia lupta enorm, putina decenta, puțină empatie fac mai mult decât orice program și credeți ma, dacă sunt sprijiniți, rezultatelor pot fi incredibile. Roxana, ai luptat incredibil, ai avut un suflet curat și bun. Drum lin în lumina!” , este unul dintre mesajele ce curg pe contul de socializare al tinerei.

Roxana Alexandra va fi înmormântată joi

De precizat este că, trupul neînsuflețit al Roxanei Alexandra a fost depus la biserica ”Sf. Treimi” din cartierul Militari, acolo unde apropiații pot merge să-și ia rămas bun de la tânără, până joi, atunci când va fi înmormântarea.

„Trupul neînsuflețit al Roxana Alexandra se afla la biserica „Sf. Treimi” din Militari-Păcii.

Cei care vor sa își ia rămas bun de la ea sunt așteptați aici pana joi, încă nu este stabilita ora înmormântării.”, a scris una dintre rudele Roxanei.