PĂRINTELE CALISTRAT O DESFIINȚEAZĂ PE ANAMARIA PRODAN: ”NU-I STĂ FRUMOS UNEI FEMEI SĂ SE COMPORTE CA UN…”

Cunoscutul părinte Calistrat Chifan, de la Iași, o desființează pe Anamaria Prodan după scandalul în care a fost implicată alături de Laurențiu Reghecampf.

Duhovnicul clasifică comportamentul acesteia ca fiind al unui adolescent neîmplinit dornic de mediatizare

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost protagoniștii unei scene demne de scenariul celei mai reușită telenovele. Cei doi și-au împărțit pumni și picioare, în plină stradă, iar întregul episod a făcut înconjurul lumii (Vezi AICI video).

Intreg scandalul mediatic a ajuns și la urechile cunoscutului părinte Calistrat. Renumit pentru sinceritatea lui, dar și pentru indulgența pe care o are pentru generațiile mai tinere, duhovnicul a ținut să-și spună punctul de vedere.

Părintele Calistrat o desființează pe Anamaria Prodan
Părintele Calistrat susține că ieșirea impresarei nu-i face cinste regretatei Ionela Prodan, mama acesteia. Cât despre limbajul vulgar și comportamentul bărbătesc, duhovnicul susține că Anamaria Prodan se comportă ca un adolescent neîmplinit dornic de mediatizare.

”Ce înțelege acest copil când vede acest circ mediatic ieftin care nu face altceva decât să-i descalifice? Gândindu-mă la mama acestei fete care a fost o cântăreața admirată, iar dansa se poartă ca un adolescent neîmplinit și face aceste crize de isterie și simte nevoia să fie și mediatizate. Ai dat divorț, lasă omul în pace, vezi-ți de treaba ta, copilul să nu simtă distanță dintre voi și să crească frumos.

Care e educația dată acestui prunc? Că el când va fi mare să facă ca părinții lui? Probabil sunt persoane mondene care simt să arate societății că există și atunci creează aceste circării artificiale care atrag atenția. Este foarte impulsivă, ceea ce nu-i stă frumos unei femei să se comporte ca un bărbat”, a spus duhovnicul.

Reamintim că scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiul Reghecampf a început vineri, 23 septembrie, atunci când antrenorul a mers la vila din Snagov pentru a-și vizita băiatul pe care îl are cu impresara, pe Bebeto. Nu mult a durat, căci în momentul în care Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au dat nas în nas s-a iscat o bătaie în toată regula precedată de plângeri la Poliție.