Victor Slav i-a făcut Sofiei petrecere acasă, cu bunicii. Cât de fericită a fost micuța!

Victor Slav a lipsit din peisaj la petrecerea organizată de Bianca Drăgușanu pentru fiica lor, Sofia, dar s-a revanșat. Fostul prezentator de la Meteo și-a sărbătorit fiica acasă, cu părinții lui și o prietenă de-ale micuței. A fost intim, frumos, iar Sofia Natalia, extrem de fericită. S-a văzut asta din filmulețele publicate de Victor, pe Instagram.

Sofia Natalia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit 6 anișori pe 26 septembrie și a fost sărbătorită ca o prințesă. Mama ei i-a organizat o petrecere de cinci stele, cu mulți invitați, la un restaurant de pe Lacul Snagov, unde decorul părea desprins direct de la Disneyland.

Petrecerea a fost de vis, cum numai în lumea vedetelor mai vezi. Trei torturi superbe, candy-bar uriaș, baloane, tobogane gonflabile, mâncare la discreție, șaorma făcută la fața locului, animatori și câte și mai câte, toate pentru fericirea frumoasei Sofia. Bianca și mama ei, Madi Drăgușanu, s-au asortat cu sărbătorita și au purtat ținute roz, extravagante.

Victor Slav i-a făcut Sofiei petrecere acasă, cu bunicii

Sofia s-a bucurat însă enorm și de petrecerea intimă și discretă organizată de tatăl ei, Victor Slav, în confortul apartamentului, unde invitați au fost și părinții lui, bunicii paterni ai Sofiei, Mihaela și Constantin Slav. Tort, baloane, cadouri, muzică, multă veselie și zâmbetul neprețuit al Sofiei. Victor Slav a publicat și el o poză și câteva filmulețe pe Instagram, alături de un mesaj simplu: „Fericire”.

Fanii lui virtuali nu au putut să nu observe contrastul cu petrecera organizată de Bianca și au făcut câteva comentareii, fără ocolișuri. „Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea…..cred că tu, tati, o să fii responsabil să îi transmiți prințesei tale ce înseamnă să fii OM. Nu știu dacă s-a înțeles ce am vrut să zic, dar sunt convinsă că îi vei marca într un fel foarte frumos viața. La mulți ani, iubire mică!”, a fost un comentariu la postarea lui Victor. „Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze foarte puțin zâmbește și pare timidă”, a mai scris un internaut, pe pagina lui Victor.