Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fiica într-o manieră extravagantă. Ce vârstă are Sofia

Duminică, pe 25 septembrie, Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit cu mare fast fiica pe care o are cu Victor Slav, organizând o petrecere de vis. Și dacă tatăl Sofiei nu a fost prezent, a participat în schimb iubitul Biancăi, Gabi Bădălău, care a fost nedezlipit de blondină. Cu toate acestea, foarte mulți internauți au considerat că Bianca a exagerat cu machiajul fiicei sale.

Bianca Drăgușanu a serbat, duminică, 25 septembrie, ziua de naștere a fiicei sale. Micuța Sofia a împlinit vârsta de 6 ani și a avut parte de o petrecere pe cinste! Pe rețelele de socializare, blondina a postat o serie de imagini, prin care și-a ținut la curent prietenii virtuali, despre felul în care decurs ziua sa! Cu această ocazie, Sofia a avut o apariţie incendiară: îmbrăcată în rochie de prinţesă şi machiată ireproşabil, ceea ce a fost prea mult pentru vârsta ei.

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit fiica într-o manieră extravagantă

Micuţa Sofia a împlinit 6 ani, prilej cu care mama ei i-a organizat o petrecere aniversară spectaculoasă, dar şi o şedinţă foto profesionistă. Bianca Drăguşanu a avut grijă ca fiica ei să arate şi să se simtă ireproşabil, aşa că a îmbrăcat-o într-o rochiţă de prinţesă de culoare fuchsia şi a machiat-o cu grijă.

Chiar dacă cei mai mulţi părinţi nu concep ca fetiţele lor să se machieze, Bianca Drăguşanu este, cu certitudine, o mămică atipică. Ea şi-a machiat cu grijă prinţesa, i-a trasat cu tuş nişte codiţe spectaculoase în coada ochiului şi împreună s-au bucurat de petrecerea aniversară.

„Astăzi noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani, prințesa lui mami, te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase, ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite”, a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Sofia a fost admirată de prietenii virtuali.

Chipul angelic nu avea cum să rămână neremarcat. La ținuta fuchsia, fiica Biancăi Drăgușanu a accesorizat o coroniță mică ce o face să arate de-a dreptul adorabil. Săndăluţele au fost şi ele foarte elegante şi delicate.

Gabi Bădălău, prezent la ziua de naștere a Sofiei

Gabi Bădălău, prezent și el la petrecere, nu s-a dezlipit toată ziua de iubita lui, cu care s-a fotografiat în mai multe ipostaze. Cei doi s-au sărutat și s-au ținut de mână, pentru a demonstra cât de mult se iubesc. Bădălău a fost, de altfel, cel care plătit serviciile fotografului, pentru a fi sigur că acesta va munci cu sârg. Amintirile sunt prețioase, nu?

Cum arăta Sofia în prima zi de școală

În urmă cu trei săptămâni, a avut loc un alt eveniment important din viața fiicei Biancăi Drăgușanu. Și facem referire la începerea școlii de către Sofia, moment imortalizat și publicat pe rețelele de socializare de către blondină. Astfel, atunci, Bianca Drăgușanu a distribuit câteva imagini cu fiica sa din prima zi de școală.

„Eu astăzi am mari emoții, de nu-mi găsesc cuvintele. Sofia merge la școală, de azi este școlar. Ești fericită? Da? Ce sunt alea, mama, emoții? Ești copil fericit? Dar eu sunt, nu mai!”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instastory în prima zi de şcoală a Sofiei.