Horoscop zilnic, 27 septembrie 2022. Varsatorul culege roadele muncii depuse anterior

Aceasta este o zi grozava pentru a face schimbari drastice in scenariul vietii tale. Schimbati-va rutele obisnuite, faceti un plan indraznet pentru lunile urmatoare sau deschideti-va inima iubirii – Universul va va sprijini in orice demers.

Berbec

Ce se intampla daca lucrurile nu merg asa cum iti imaginezi? Ce se intampla daca cronologia pe care o ai in minte nu se potriveste cu cronologia universului? In unele cazuri, convingerile si asteptarile te pot rani. Fiti gata sa faceti un pas inapoi astazi.

Taur

Te asteapta o zi fericita, Taur. Simtiti-va liber sa va bucurati de orice lucruri mici si sa cautati aventura. Chiar daca par nesemnificative, totusi merita sa intri in ele cu un pas elastic. Luati-va intr-o mica excursie si explorati un loc nou – chiar daca este dupa colt de locul unde lucrati. Stelele sugereaza ca actualizarea rutei se poate dovedi a fi o surpriza placuta. Sfat: Incearca sa te porti intr-o mica aventura.

Gemeni

Gemeni, nu te mai bate. Tot ce se intampla acum este trimis de cineva de sus. Nu trebuie sa incerci sa-l schimbi. Obisnuieste-te cu conditiile pe care le ai. Uneori, iesirea din zona ta de confort poate fi de mare ajutor! Astazi, nu aranjati nicio confruntare, incercand sa aflati motivele deranjului dumneavoastra. Tot nu vei gasi un raspuns. Dupa cum spun francezii, „C’est La Vie”. Sfat: nu sapa in trecut pentru raspunsuri.

Rac

Voi sunteti creatorii realitatii voastre, Raci. Asa ca ia un moment si gandeste-te la ce vrei sa dai viata in urmatoarele saptamani si luni. Vei avea puterea de a face singur un pas indraznet cand cel putin un plan aproximativ este gata. In timp, eforturile tale vor fi rasplatite de mai multe ori. De asemenea, intri intr-o faza minunata pe frontul romantic. Sfat: Faceti un plan indraznet.

Leu

Ei spun ca schimbarea nu are loc pana cand o persoana este obosita de propriul sau delir. Se pare ca esti 100% de acord cu asta. Te afli in acel moment al calatoriei tale cand o persoana se intelege foarte bine pe sine. Intelegi clar ce vrei sa faci si ce nu. Poate ca a venit cel mai bun moment pentru a rescrie scenariul vietii tale. Sfat: s-ar putea sa nu existe niciodata o oportunitate mai buna de a-ti schimba viata.

Fecioara

Nu trebuie sa multumesti tuturor, Fecioara. Din fericire, acest lucru nu este de asteptat de la tine. Nu poti sa faci doar ceea ce este bine pentru tine. Este important sa ne amintim despre interesele echipei. Incearca sa stai la linie astazi – nu-i multumi pe altii, dar nu cadea intr-un egoism excesiv. De asemenea, astrele avertizeaza ca saptamana aceasta va poate da o lectie crunta pe taramul romantic. Sfat: totul ar trebui sa fie cu moderatie, inclusiv egoismul si preocuparea pentru ceilalti.

Balanta

Ce rost are sa te prefaci ca esti cool cand poti fi doar sincer? Este timpul sa-ti deschizi inima, Balanta. Aminteste-ti ca poti iubi fara memorie si sa fii iubit in schimb. Aceasta schimbare a constiintei va atrage aspectele potrivite in viata ta. Vei constata, de asemenea, ca creativitatea ta a crescut. Profita la maximum de inspiratia ta. Sfat: Deschide-ti inima catre iubire.

Scorpion

Saptamana aceasta vei experimenta tot felul de entuziasm. Ai atat de multe de realizat in zilele urmatoare incat nici nu stii de unde sa incepi. Asigurati-va ca tineti ritmul potrivit. Daca ati preluat recent un nou proiect, nu uitati sa fiti bland cu dvs. Nu incerca sa tii sub control toate lucrurile marunte.

Sagetator

Cand a fost ultima data cand ti-ai pierdut cumpatul? Cand ai facut ceva doar pentru placerea ta? Cand ti-ai permis sa uiti de toate problemele si sa faci ceva incredibil? Astazi, astrele va indeamna sa va concentrati asupra propriilor nevoi. Meriti dragostea pe care ti-o doresti. Sfat: fa ceva doar pentru tine astazi.

Capricorn

Lucrul cu oamenii este unul dintre cele mai grele lucruri. Chiar daca acesti oameni sunt colegii tai directi. Esti foarte inteligent si perceptiv, Sagetator, totusi, nici tu nu poti face totul singur. Prin urmare, arata-le mai multa ingaduinta. In loc de critici constante, incurajati-i mai des si amintiti-le de importanta muncii lor. Rezultatul te poate surprinde. Sfat: Fii mai amabil cu colegii tai astazi.

Varsator

Este un moment grozav pentru tine, Varsator. Te apropii din ce in ce mai mult de sezonul recoltei. In curand, veti putea urmari eforturile si munca voastra dand roade. Luati un moment pentru a va bucura de contemplare. De asemenea, multumim Universului pentru ca ne-a ajutat. Amintiti-va ca secretul unei vieti implinite este sa gasiti un echilibru intre a fi activ si a va bucura de rezultate. Sfat: intri intr-o perioada de recoltare.

Pesti

Ce se intampla daca singura persoana care iti sta in cale esti tu? Nu-ti mai aminti povestile esecurilor tale si nu mai repeti vechile greseli, Pesti. Nu-ti mai spune ca nu poti trai fericit si prosper. Universul vrea ca tu sa ai totul. Si chiar acum. Trebuie doar sa faci un efort pentru a-ti realiza visele. Sfat: abundenta pe care o doresti nu isi va gasi singura drumul catre tine. Indreptati-va spre ea.