Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor: „Copilul tremură încontinuu şi plânge”

Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor. Scandalul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf este pe primele pagini ale ziarelor, iar acest lucru îl afectează foarte tare pe copilul celor doi.

Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor. În vârstă de 14 ani, tânărul este traumatizat de ceea ce se întâmplă între părinţii lui, iar ultimul episod care a şocat întreaga ţară a pus capac. Agresiunea fizică ce a avut loc între părinţii lui, în stradă, îl afectează foarte mult şi nu se poate opri din plâns, spune Anamaria Prodan.

Bebeto este devastat după ce a văzut bătaia părinţilor
Impresara spune că Reghe vrea să îl ia cu forţa pe Bebeto acasă la el, unde locuieşte alături de Corina Caciuc şi micuţul Liam. „Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din timp. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta în cazul copilului din a doua casnicie”, a declarat Anamaria Prodan la realitatea.net.