EXCLUSIV. Anamaria Prodan, de urgență la Spitalul Floreasca. Ce s-a întâmplat după incidentul de vineri cu Laurențiu Reghecampf

După incidentul de vineri seară, atunci când Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie în stradă, acum impresara ar fi ajuns din nou la spital. Reporterii Spynews.ro au aflat informații bombă despre ce se întâmplă cu Anamaria Prodan în aceste momente. Vedeta nu s-ar fi simțit deloc bine.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost implicați într-un scandal uriaș în urmă cu două zile, atunci când cei doi s-au întâlnit în fața casei impresarei, acolo unde au început să se ia la ceartă, iar rapid lucrurile s-au transformat într-o bătaie în toată regula.

Cei doi au început să se bată cu palmele, cu pumnii, s-au tras de păr și s-au lovit peste față, iar nu doar Laurențiu Reghecampf a ieșit puțin cam vânăt din acest scandal, ci bineînțeles și impresara, care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Anamaria Prodan a ajuns la Spitalul Floreasca. Vedeta ar avea piciorul în ghips după bătaia cu Laurențiu Reghecampf

Spynews.ro, a aflat că Anamaria Prodan ar fi ajuns vineri la spital, însă în aceste două zile de la incident durerile de după bătaia din stradă ar fi început să se amplifice.

Astfel, conform surselor Spynews.ro, Anamaria Prodan ar fi ajuns și în această dimineață la Spitalul Floreasca din Capitală, acolo unde i s-ar fi oferit îngrijiri medicale, urmând ca ulterior aceasta să meargă la IML pentru a-și scoate un certificat medico-legal în urma bătăii de vineri seară.

Situația e și mai complicată, căci tot sursele noastre ne-au povestit că Anamaria Prodan ar avea acum piciorul în ghips, după loviturile aplicate de către Laurențiu Reghecampf în urmă cu două zile. Totodată, impresara ar avea și mai multe vânătăi pe corp, iar brațul i-ar fi imobilizat.

Cu toate că vineri a oferit o serie de declarații, iată că la acel moment, fiind vorba de adrenalină, durerile nu erau atât de mari, însă ulterior Anamaria Prodan ar fi început să se simtă din ce în ce mai rău și a mers la spital.

Anamaria Prodan, lovită cu pumnii și trasă de păr de încă soțul ei

Imaginile bătăii au apărut pe internet la scurt timp după agresiunea din stradă, iar în clipurile video văzute de toată lumea se poate observa cum încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, o lovește cu pumnii, o împinge, iar impresara cade la pământ.

Totodată, aceasta e trasă de păr, lovită peste față cu palma, asta în timp ce ea l-a lovit pe Laurențiu Reghecampf cu un pumn în față, dar la și mușcat, semnul de la ochi fiind vizibil în fotografiile de ieri de la botezul fiului antrenorului și al Corinei Caciuc.

Acum rămâne de văzut ce s-a va întâmpla, dacă cei doi ar urma să plătească pentru ceea ce s-a întâmplat vineri seară, însă trebuie să știți că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu mai au voie să se apropie unul de celălalt, fiind emis un ordin de restricție.