Camelia Patrascanu, horoscop 26 septembrie – 2 octombrie. Luna Noua schimba destinele nativilor. Trei zodii primesc sansa vietii lor.

Horoscop 26 septembrie – 2 octombrie. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru toate zodiile. Potrivit astrologului. Luna Noua ne invata cum sa punem problema in relatiile personale care se pot schimba.

Berbec
Berbeci incep saptamana cu Luna noua in zona relatiilor. Le pasa de impresia pe care au lasat-o sau ce parere are cineva important. Discutiile sunt destul de sincere, apreciaza si ei pro si contra, bine sau rau, ce dau si ce castiga. Vor sa coopereze, dar trebuie sa fie foarte sinceri pentru asta. Miercuri au de analizat o pierdere, posibila pierdere in urma unui aranjament financiar, iar in weekend atentie la drumuri, vigilenta la volan.

Taur
Pentru Tauri, in probleme de munca, luni si marti cu Luna noua, este bine sa analizeze daca pot face echipa cu o anumita persoana si care sunt foarte clar punctat drepturile si obligatiile. Pe de alta parte, la mijlocul saptamanii pot avea sentimentul ca se pun din nou in aceeasi situatie, fie ca lasa prea mult de la ei, fie ca au niste exigente care nu pot fi respectate de celalalt. De data aceasta trebuie sa fie mai supli, un pic mai maleabili. Pentru finalul de saptamana atentie la cheltuieli. Nu din cauza lor, ci din alte cauze si poate chiar trebuie sa analizeze daca nu cumva sunt pagubiti sau risca sa piarda bani imprudent.

Gemeni
Pentru Gemeni, inceputul de saptamana este fixat in zona iubirii si au nevoie sa dea un nou start relatiei sentimentale. Unii isi cauta parteneri, altii – cei care sunt intr-o relatie – e bine sa reaprinda niste taciuni ai iubirii acolo. O relatie buna si cu copiii. Luni si marti miercuri insa, atentie la munca! Poate ca sunt implicati intr-o activitate prin care mai mult pagubesc sau pierd energie ori pierd timp sau nu a cu cine sa lucreze. E bine sa analizeze daca e cazul sa inceapa un proiect sau sa se implice intr-o activitate sau nu. Pentru weekend, atentie la discutii si contradictii. Se pot transforma foarte usor in niste dispute. Din fericire, discutiile sunt sincere si macar toata lumea se lamureste.

Rac
Pentru inceputul de saptamana se pot anunta niste aranjamente sau decizii in familie legate de conservarea patrimoniului, drepturilor, obligatiilor, in special materiale ale Racilor. Deci care este bucata lor dintr-o avere sau dreptul de a folosi un anumit bun. Pentru mijlocul saptamanii si mai ales miercuri, joi – sentimentul ca in relatiile de incredere, afective, de prietenie sunt pusi din nou intr-o situatie asemanatoare. Fac fata unor surprize neprevazute. Desi au investit cu incredere, cineva le trage clapa. Pentru finalul de saptamana au nevoie sa-si incarce bateriile si sa evite sarcinile prea obositoare, fizic vorbind si poate chiar sa refuze niste obligatii.

Leu
Pentru Lei, Luna noua este fixata in zona constientizarii, intelegerii si comunicari. Unele lucruri trebuie stabilite luni si marti in legatura cu cineva, o persoana, o colaborare, poate nu apropiat, la distanta sau la distanta in ierarhie. Deci relatiile lor cu oficialii, cu functionarii, cu autoritatile sau cu persoane apropiate, dar care au un cuvant greu, totusi de spus, necesita un pic mai multa diplomatie si toate lucrurile trebuie facute foarte corect si foarte transparent. Pentru miercuri si joi pot simti ca pierd teren sau ca li se ia o bucata din dreptul lor, inclusiv material, trebuie sa-l imparta cu cineva, iar la final de saptamana le-ar prinde bine sa iasa putin din cotidian – o excursie.

Fecioara
Pentru Fecioare, banii sunt vizati luni si marti. Aceasta luna noua poate aduce un nou contract sau o punere iintr-o alta cheie a unei colaborari, astfel incat sa sporeasca financiar. Si sunt vehemente, au argumente si pot castiga intr-o discutie, intr-o negociere. Pentru miercuri, senzatia ca au mai trecut printr-o situatie asemanatoare candva, n-au procedat bine, acum trebuie sa fie mai intelepte, mai ales cand e vorba de bani si de prosperitate materiale. Cu alte cuvinte, mai atente la drepturile lor financiare. In weekend – in familie.

Balanta
Pentru Balante, Luna noua le vizeaza direct, se produce in semnul lor zodiacal. Luni si marti poate ca trebuie sa analizeze daca lor le convine, daca le este bine, daca ele cu adevarat vor o alianta, un parteneriat, o legatura cu cineva anume. Pot avea revelatii, pot vedea intr-o lumina mai clara si mai reala atat persoana, cat si conditiile unei colaborari. Isi spun cuvantul, astfel ca miercuri nu vor sa fie pagubite, trase pe sfoara, exploatate cum poate s-a mai intamplat, cedand prea mult, fiind dragute si politicoase. De aceea isi vor spune cu vehementa punctul de vedere. Isi apara drepturile, iar in weekend – excursii care le aerisesc si le fac bine.

Scorpion
Pentru Scorpion, aceasta Luna noua care se produce luni are de-a face cu colaborarile si aliantele care pot fi altele, cu alte persoane neasteptate, la care nu s-au gandit, dar care deodata rasar in drumurile lor, care pot fi altele in ultima vreme decat cele obisnuite. Isi fac noi prieteni si descopera ca persoane pe care nu contau sau nu aveau incredere sau isi formasera o parere gresita, de fapt, sunt. Miercuri si joi pot avea sentimentul ca trebuie sa se poarte altfel decat in trecut intr-o relatie cu cineva si, poate, de data aceasta, sa fie mai putin dependenti de punctul de vedere al celuilalt si sa spuna efectiv ce gandesc. Bani cheltuiti in weekend dar cu folos.

Sagetator
Pentru Sagetatori, Luna noua de luni si cu efect pana marti, poate aduce surprize, proiecte noi, schimbari de opinie, schimbari de dispozitie, deoarece au alta apreciere a viitorului, alte consecinte pe care le urmaresc, alte efecte ale gesturilor lor si, cumva, gasesc solutii sau se creeaza o alta viziune. Pentru miercuri si joi nu vor sa fie prinsi intr-o promisiune sau se dezangajeaza de la o promisiune care nu merge pe un culoar favorabil si prin care mai mult pierd. In weekend au nevoie sa se regaseasca pe ei insisi, timp pentru sine.

Capricorn
Luna noua este fixata in zona carierei si autoritatii, si trebuie sa spuna DA sau NU daca sunt de acord sau nu sunt de acord cu anumite lucruri care se decid la nivel inalt in ierarhie. Discuta mult si cu sefii si trebuie sa aprecieze daca pentru viata lor, pentru demnitatea lor, e corect un anumit lucru, anumit rol, functie, o anumita decizie care sa o si puna in aplicare sau nu, si vin cu alte solutii. Miercuri au sentimentul ca au mai fost pusi in aceasta situatie de a dezamagi pe cineva, de a nu fi de acord cu cineva, dar nu pot sa-si tradeze constiinta. Relaxare in weekend.

Varsator
Pentru Varsatori, o luna noua fixata in zona perspectivelor, convingerilor si credintelor. Deci cumva viitorul depinde de o noua viziune pe care si-o construiesc, singuri ce asistati de cineva sau impreuna cu cineva apropiat. Fie ca e vorba de o viziune de viata personala, de planuri de viata sau de planuri de afaceri, pot merge mai departe pe mana cuiva si este foarte bine. Miercuri si joi trebuie sa se implice un pic mai mult. Poate altadata au lasat prea mult pe cineva sa dirijeze lucrurile, trebuie sa se implice si sa ia decizii, iar in weekend sunt alaturi de prieteni si se deconecteaza.

Pesti
Pentru Pesti, Luna noua vizeaza in special banii si averea, in urma unei colaborari si diverse avantaje care pot decurge, nu numai bani. Au un ochi foarte atent pentru a aprecia care sunt acele avantaje si cum le pot specula mai bine. Calitatea oamenilor e foarte importanta pentru a putea merge mai departe. De aceea, miercuri analizeaza ce a zis, ce a facut, privesc din mai multe perspective lucrurile si sunt atenti la perspectivele financiare ale unei colaborari bune care se initiaza minunat. Cu ochii pe afaceri si in weekend, poate se mai consulta, cer sfaturi sau se documenteaza pentru a sti mai bine cum stau.