Anamaria Prodan face dezvăluiri după bătaia cu Laurențiu Reghecampf. “Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori”

Anamaria Prodan se apără după ce a fost acuzată că a premeditat conflictul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara susține că altercația dintre ea și fostul soț s-a petrecut într-un spațiu public unde sunt foarte multe camere de supraveghere. “Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori”, a precizat duminică Prodan.

Aflați în proces de divorț, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan s-au bătut în stradă, vineri seara, și au ajuns la sediul poliției din Snagov.

Polițiștii au emis două ordine de restricție pentru cei doi protagoniști din conflict.

“Când ești agresat, nu poți să stai cu mâinile în sân, să fii lovit doar pentru faptul că ești femeie și trebuie să taci că te judecă un

Gigi Becali sau mai știu eu cine din țara asta”, a spus Anamaria Prodan în exclusivitate la Antena 3.

Omul de afaceri Gigi Becali s-a abținut să comenteze scenele de violență dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan, spunând doar că “îi pare rău” de fostul lui antrenor de la FCSB.

Anamaria Prodan: “Stăteam cu frica în sân că poate vine băut și ne omoară în casă”
Anamaria Prodan a explicat că există două plângeri penale, una dintre ele a finului ei care a fost “lovit cu bestialitate” de Reghe.

“Stăteam cu frica în sân că poate vine băut și ne omoară în casă. Ce ați văzut acum s-a mai întâmplat de trei ori. După ce a început procedura de divorț”, a precizat Anamaria Prodan.

“Sunt plângeri penale, este plângerea finului meu care a fost lovit cu bestialitate, bătut, i s-au rupt hainele de pe el doar pentru faptul că omul a filmat de frică când a văzut tot ceea ce se întâmplă în fața lui, iar eu l-am întrebat dacă ai filmat ca să mergem la poliție, pentru că era deja a treia oară când mă duceam la poliție și nu aveam probe”, a mai spus Anamaria Prodan, duminică, la Antena 3.

Anamaria Prodan: „Îmi era scârbă să-l bat!”
Pe filmarea cu scandalul se poate observa cum Anamaria Prodan îi arată ceva pe telefon lui Laurențiu Reghecampf, înainte de a se lua la bătaie.

Potrivit spuselor impresarei, tot conflictul a început de la faptul că ea i-a arătat pe telefon lui Laurențiu Reghecampf articole e presă despre ei. Ea mărturisește că acesta a înjurat-o și era mândru de ceea ce face.

„Îmi era scârbă să-l bat!” Anamaria Prodan se apără după ce a fost acuzată că a premeditat conflictul cu Reghecampf

“Ceea ce s-a văzut pe filmări este un caz real despre un bărbat mic, care o bate pe mama copilului său, soția și pe care o înjură și care declară la 40 de ore de la incident, în libertate, că nu a dat niciodată în Anamaria, că este mama copilului lui… înțeleg că s-a dus la INML… dar până dimineața… se duce orice urmă de alcool.
Mie îmi era și jenă să-l lovesc, pentru că până la urmă e tată copilului meu. Îmi era scârbă… nu are nimeni cum să mă bată pe mine cineva vreodată. Mi-a oferit un copil minunat. Nu pot, pentru băiatul meu, să-l bat, să dau în el, să-l jignesc”, a spus Anamaria Prodan la Realitatea Plus.