Ce ținute au ales Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc la botezul fiului lor, Liam. Cei doi au ajuns la restaurant

Este motiv de bucurie în familia lui Laurențiu Reghecampf! Antrenorul și frumoasa lui iubită, Corina Caciuc, și-au creștinat astăzi fiul, astfel că cei doi au fost atenți la fiecare detaliu, dar mai ales la ținutele de botez pe care au ales să le poarte. Iată cum s-au îmbrăcat cei doi la eveniment!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au creștinat astăzi fiul, iar cei doi au schimbat pe ultima sută de metri biserica la care trebuia să fie creștinat fiul lor. Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales să poarte două ținute pentru marele eveniment.

Ce ținute au ales Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc la botezul fiului lor

La biserică, Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf au ales să poarte ținute diferite. Corina Caciuc a purtat o salopetă care i-au scos formele în evidență, iar antrenorul a purtat un costum gri, iar ținuta și-a accesorizat-o cu o pereche de ochelari.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ales o locație exclusivistă din Capitală pentru petrecere, iar cei doi și-au făcut deja apariția la restaurant. Laurențiu Reghecampf și iubita lui s-au asortat de minune. Antrenorul a optat pentru un costum negru, iar toată ținuta a accesorizat-o cu un papion de aceeași culoare și cu cămașa albă, iar Corina Caciuc a optat pentru o rochie neagră cu alb.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au ajuns la restaurant

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc și-au făcut apariția la restaurant în urmă cu puțin timp. Cei doi au ales o locație exclusivistă din Capitală. Slujba de botez a avut loc la o altă biserică, asta după ce Laurențiu Reghecampf și iubita lui au schimbat locația.