Probleme în SUA pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Se vorbește despre excluderea lor

La doi ani de când au renunțat la atribuțiile regale și s-au mutat în America, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle încep să aibă probleme. Potrivit unor surse de la Los Angeles, cei doi au fost excluși de la Hollywood, pe motiv că toată atenția mediatică ar fi asupra lor.

Probleme în SUA pentru Harry și Meghan
Prințul Harry și soția sa au semnat contracte colosale cu giganții de streaming Spotify și Netflix cu scopul de a se remarca în industria de divertisment. Iată, totuși, că planurile lor nu corespund cu realitatea, în sensul în care au început să fie dați la o parte de către cei de la Hollywood. Comentatoarea Kara Kennedy a declarat că o sursă din Los Angeles i-a spus că:

„principalul motiv pentru care au fost excluși este că organizatorii știu că toată atenția mediatică ar fi asupra lor și le-ar lua din atenția evenimentului sau a oamenilor aflați acolo pentru a sărbători”.

Harry și Meghan Markle au stârnit vâlvă în întreaga lume după ce au acordat un interviu celebrei jurnaliste Oprah Winfrey în care au vorbit de rău Familia Regală Britanică. Meghan a dat de înțeles că nu a fost bine primită în familia soțului ei și a dezvăluit că pe vremea când era însărcinată a fost întrebată ce culoare va avea pielea copilului.

Toată lumea așteaptă acum să fie lansată cartea Prințului Harry despre viața sa. Acesta a promis că va fi o relatare de primă mână a vieții lui, exactă și complet sinceră.

Harry și Meghan considerați fără carismă, dăruire și farmec
Se pare că cei doi soți nu sunt bine primiți la Hollywood, fiind considerați fără carismă, dăruire și farmec. După plecarea lor din familia regală, în 2020, Prințul Harry și Meghan s-au mutat în Statele Unite ale Americii unde locuiesc și în prezent alături de cei doi copii ai lor: Archie și Lilibet.

Cei doi au semnat contracte de milioane de lire sterline cu Netflix și Spotify, sugerând că intenționeză să-și facă un renume în industria de divertisment, însă acum pare că lucrurile iau o cu totul altă turnură. Recent, cuplul a participat la funeraliile de înmormântare ale Reginei Elisabeta a II-a, ocazie cu care s-au revăzut cu întreaga familie și au mimat o relație bună cu Prințul William și soția acestuia.